Menu

Adatvédelem

Áruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat. Ebben az esetben is meg kell adnia egy szállítási és/vagy számlázási címet és telefonos elérhetőséget. Ezeket az adatokat a teljesítést követő 30. napon töröljük a webáruház rendszeréből. A kiállított számlán levő adatokra 5 évig törvényes megörzési kötelezettségünk van. Külön értesítés nélkül cégünk csak a törvényben előírt esetekben adhatja ki az Ön személyes adatait. Regisztráció esetén adatait megőrizzük és szigurúan bizalmasan kezeljük, harmadik üzleti félnek semmilyen körülmények közt nem adjuk át. Ez a hatóságokra nem vonatkozik.

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: Avtv.) 30. § paragrafusának megfelelően ügyfélkapcsolat címén kezeljük adatait.


Az adatokat közvetlenül az érintettektől vesszük fel, más nevében regisztrálni tilos, ilyen esetekben minden segítséget megadunk az esetlegesen eljáró hatóságoknak a visszaélést elkövető személyazonosságának felderítésében.

Az adatkezelés célja: kizárólag a megrendelések teljesítése, egyéb marketing vagy egyéb célú tevékenységet nem folytatunk. (Webáruház üzemeltetése esetén az adatkezelés célja a webáruház üzemeltetése.)

Hírlevél: Hírlevelet kizárólag a hírlevélre felíratkozott ügyfeleinknek küldünk. A hírlevélről bármikor le lehet íratkozni egy gombnyomással.

A kezelendő adatok fajtája: a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: név, szállítási cím, elérhetőségek (email cím, telefonszám), a regisztráció és utolsó belépés időpontja. Az adatokat kérésre vagy az utolsó belépéstől számított 36. hónapban töröljük.

A webáruházak adatait törlése kérése után 90 napig archiválva megőrizzük, hogy esetleges jogsértő tevékenység esetén az eljáró hatóságok munkáját ne akadályozzuk.

Az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítésével vagy azzal összefüggésben, ügyfélkapcsolat céljából használjuk fel.

Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

Az adatkezeléssel kapcsolatos esetleges változásokról jelen oldalon tájékoztatjuk.

A weboldalon levő adatok tulajdonjoga

Az oldalon található minden, a webáruházzal kapcsolatos grafikai anyag és kép a World Trade System Kft. kizárólagos tulajdonát képezi. Azok másolása és felhasználása csak a World Trade System Kft. írásos engedélyével történhet.

World Trade System Budapest irodaszer, írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2018