Menu
Kategóriák

Kérdésed van ?  Nem szeretnél regisztrálni ? Vásárolj vendégként !      Nem szeretnéd megadni az adataidat ? Rendelj telefonon ! vagy rendelj e-mailben    Tegyél valamit a kosárba és itt láthatod a szállítási költséget Szállítási költség kiszámítása. Miért kérd a csomagodat Webox-al ? A vásárlásról minden esetben számlát állítunk ki ami tartalmazza a szállítási költséget is. A számla a csomagban érkezik.

Információk

2015.12.15.

A PayPal rendszerét használva, az áruházban internetes fizetésre alkalmas bankkártyával is fizethetsz. Még egyszerübb ha a PayPal-t használod fizetésre. A PayPal 100 %-os garanciát nyújt neked az interneten történt vásárlásaidra. Ha a termék nem érkezett meg határidőre vagy nem azt a terméket kaptad amit megrendeltél a PayPal visszautalja a számládra a tranzakció összegét.

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. Internetes vásárlások esetén nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, hanem a PayPal felhasználói név, és a jelszó megadásával egyszerüen kivitelezhető a fizetés.

Bankszámlaszámunk megváltozott.

Számla tulajdonos: World Trade System Kft.

Az új számlaszám :

Raiffeisen Bank Rt     12011739-01463248-00100001

Budapest  2015.01.05


Termékdíj változás
A jogszabály értelmében, 2015.01.01 -től az irodai papírok után is környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni, melynek mértéke 19,- Ft kilogrammonként + Áfa.

Egy csomag fénymásolópapír termékdíja : 47.50 Ft + Áfa


A postai költségekről néhány szóban.

A postával kötött megállapodásunk eredményeként a szállítási költségek jelentősen csökkentek. Választható 1 napos vagy 2 napos időgarancia, postán maradó csomag vagy házhoz szállítás is.

A szállítás nettó 20.000 Ft ( Bruttó: 24.500 Ft ) felett minden esetben ingyenes. A postai utánvétnek igen jelentős költsége van ( 635 Ft ).

A szállítási költségek alacson szinten tartása miatt javasoljuk a banki átutalást vagy a befizetést bankszámlára.

A bankfiókok listája itt található

 

 

Az áruházban regisztráció nélkül is vásárolhat. Ha nem kíván regisztrálni és már van legalább egy termék a kosarában a Pénztár menűpont alatt válassza a Vásárlás vendégként lehetőséget. Ebben az esetben adatait, vásárlását, hüségpontjait nem tudjuk rögzíteni és kedvezményekre sem lesz jogosult. Viszonteladói árak megtekintése regisztrációhoz kötött és be kell jelentkezni.

Carioca - Artline - Rotring - Maped - Faber Castell - Lyra - Aurora - Eagle - Citizen - Truly - Kores - Ico - Pritt - Staedtler - Savoy - Adel - Pentack - Educa - Aero - Creative Jungle - Sharp - Koh-I-Noor - Herlitz - Technokol - Tikky - Corvina - Factis - Post-it - Pelikan - Crayola - Bic - Sencor - Fornax - Esselte - Nebuló - Blu Tack - Tesa - Rayfilm

World Trade System Budapest irodaszer, írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés © 2017