Iratcsipesz ( Binder csipesz )

Iratcsipesz ( Binder csipesz )

Iratcsipesz - Binder csipesz

Binder csipesz méretek: 15mm 19mm 25mm 32mm 41mm és 51mm.

Az iratcsipesz vagy binder csipesz iratok, papírlapok gyors és sérülésmentes összefogására alkalmas. Az iratcsipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megörzi. Az iratcsipesz nyom nélkül eltávolítható majd újra felhasználható. Innen ered eredeti felhasználási területe mint iratcsipesz. A binder csipesz szót az angolból vettük át, és a binder clips jelentése magyarul a binder csipesz. Az irodán kívül, az élet megszámlálhatatlan felhasználási területet eredményezett. A nyomdaiparban van aki kötegelőnek hívja az iratcsipeszt, használják papírok rajztáblára rögzítéséhez, van aki csak pénztartóként ismeri a binder csipeszt, de használják ipari célokra is, festéshez, rögzítéshez. A háztartásokban elsősorban zacskók lezárására, kábelrendezőként, telefontartó- és fényképtartóként használatos az iratcsipesz. Az iratcsipesz leginkább fekete színben kapható, de létezik minden színben, sőt előfordul többszínű, mintás festésű iratcsipesz is. 10 ötlet az iratcsipesz használatára

iratcsipesz binder csipesz bindercsipesz bevásárló lista binder csipesz iratcsipesz sörtartó hűtőben binder csipesz iratcsipesz pénztartó kötegelő iratcsipesz binder csipesz kábelrendező kábeltartó iratcsipesz binder csipesz tubus lezáró iratcsipesz binder csipesz mobil telefon tartó készítése iratcsipeszből binder csipeszből
Az oroszok is szeretik és használják is a binder csipeszt

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Iratcsipesz binder csipesz 19 mm -es Eagle TY145 - Iratcsipeszek - Binder csipesz
Iratcsipesz - Binder csipesz - 19 mm Binder csipesz vagy iratcsipesz 19 mm széles. Az iratcsipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megörzi. A binder csipesz nyom nélkül eltávolítható majd újra felhasználható. A binder c..
8Ft
Nettó ár: 6Ft
1 véleményen alapján.
Iratcsipesz binder csipesz 25 mm -es Eagle TY142 - Iratcsipeszek - Binder kapocs
Iratcsipesz - Binder csipesz - 25 mm Binder csipesz vagy iratcsipesz 25 mm széles. Az iratcsipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megőrzi. A binder csipesz nyom nélkül eltávolítható majd újra felhasználható.Az iratcsipesz ..
13Ft
Nettó ár: 10Ft
1 véleményen alapján.
Iratcsipesz binder csipesz 32 mm -es Eagle TY144 - Iratcsipeszek - Binder csipesz
Iratcsipesz - Binder csipesz - 32 mm Binder csipesz vagy iratcsipesz 32 mm széles. Az iratcsipesz felhasználási területe szinte korlátlan. Iratok, papirok összefogására találták ki, de az emberi találékonyság azóta számtalan érvényt szerzett a felhaszná..
17Ft
Nettó ár: 13Ft
1 véleményen alapján.
Iratcsipesz binder csipesz 41 mm -es Eagle TY143 - Iratcsipeszek - Binder csipesz
Iratcsipesz - Binder csipesz - 41 mm Binder csipesz vagy iratcsipesz 41 mm széles. Az iratcsipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megörzi. A binder csipesz nyom nélkül eltávolítható majd újra felhasználható.Az iratcsipesz ..
29Ft
Nettó ár: 23Ft
Iratcsipesz binder csipesz 51 mm -es Eagle TY221 - Iratcsipeszek - Binder csipesz
Iratcsipesz - Binder csipesz - 51 mm Binder csipesz vagy iratcsipesz 51 mm széles. Az iratcsipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megőrzi. A binder csipesz nyom nélkül eltávolítható majd újra felhasználható. Az iratcsipesz..
49Ft
Nettó ár: 39Ft

Flickr  Facebook  Twitter  Blogger  Google +  Linkedin  Pinterest  Tumblr  Youtube​  Stumbleupon

World Trade System Budapest irodaszer webáruház © 2016