Kategóriák
Szűrési feltételek
 • Alkoholos filc b
 • Alkoholos filc c
 • Alkoholos filc a
Keresés pontosítása

Alkoholos filc toll Permanent Marker

Alkoholos filc toll Permanent Marker

Artline japán alkoholos filc toll - Permanent marker

Alkohol bázisú tintával töltött filctollak más néven markerek. Általában eltávolíthatatlan a felületről az írás, ekkor beszélünk permanent markerről. Szinte minden felületre kiválóan írnak, a tinta még az enyhén zsíros felületre is jól tapad. A legtöbb marker egyszer használatos de létezik újratölthető változat is mint például a japán Schachihata gyártmányú Artline termékek egyes típusai.

Az Artline márkanév a japán Shachihata cég bejegyzett védjegye. A cég 1925-ben kezdett bélyegzőpárnákat gyártani és árusítani. 1945-ben Amazukaban alapítottak gyárat. A Shachihata jó minőségű termékei hamar népszerüek lettek. A gyártó nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ezért a termékek mérgező anyagot nem tartalmaznak. Az alkoholos filc tollak xilén mentesek, kizárólag alkohol bázisú tintát és természetes pigmentet tartalmaznak. A főbb gyártás Inazawa városában van. A tinta gyártása teljes mértékben számítógép vezérelt gépsorokon zajlik. A Shachihata rendelkezik ISO 14001 minősítéssel. A cég jelentős hangsúlyt fektet a nanotechnológiába. 1968-ban megalakult az első tengerentúli gyártóbázis az Egyesül Államokban. Jelenleg az 1993-ban alakult Inazawai gyárban készülnek a legfontosabb alkatrészek és a tinta. Ezen kivül Kínában (2004), Indiában (1998) és Malajziában (1994) vannak gyárak. Az Európai bázis 2007-ben épült fel Angliában.

Az Artline EK-30, EK-50, EK-70 és EK-90 típusú alkoholos filctollakat 1964-től gyártják. Az első kiállításon 1970-ben vettek részt az Osaka Expo rendezésében. A szárazon törölhető táblaíró filceket 1972-ben kezdték gyártani. Az első típus az EK-500 volt. 1983-tól készítenek lakkfilceket EK-900, EK-990XF és EK-999XF típuszámmal. 1999-ben került piacra az EK-170 és EK-190 típusú permanent marker széria.

Alább megtalálhatók a Magyarországon is kapható Artline termékek a teljesség igénye nélkül.

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Alkoholos filc toll 1 - 3 - 5 mm vágott végű - Fekete - Fényálló és vízálló - Faber Castell Multimark 54 Permanent
Fekete alkoholos filc toll - Vágott végű - Faber Castell Multimark 54 Jó minőségű, vágott végű alkoholos filc toll fekete színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden, nem porózus felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Fémre, fá..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
3 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 1 - 3 - 5 mm vágott végű - Kék - Fényálló és vízálló - Faber Castell Multimark 54 Permanent
Kék alkoholos filc toll - Vágott végű - Faber Castell Multimark 54 Jó minőségű, vágott végű alkoholos filc toll kék színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden, nem porózus felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Fémre, fára, üv..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
1 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 1 - 3 - 5 mm vágott végű - Piros - Fényálló és vízálló - Faber Castell Multimark 54 Permanent
Piros alkoholos filc toll - Vágott végű - Faber Castell Multimark 54 Jó minőségű, vágott végű alkoholos filc toll piros színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden, nem porózus felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Fémre, fára..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
1 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 1 - 3 - 5 mm vágott végű - Zöld - Fényálló és vízálló - Faber Castell Multimark 54 Permanent
Zöld alkoholos filc toll - Vágott végű - Faber Castell Multimark 54 Jó minőségű, vágott végű alkoholos filc toll zöld színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden, nem porózus felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Fémre, fára, ..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
1 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 2 - 5 mm vágott végű - Bíbor vörös lila - Újratölthető és vízálló - Artline EK-90 - Permanent Marker
Bíbos vörös, lila alkoholos filc toll - Vágott végű Kiváló minőségű, vágott végű alkoholos filc toll bíbor vörös vagy lila színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Az alkoholbázisú tint..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
3 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 2 - 5 mm vágott végű - Fekete - Újratölthető és vízálló - Artline EK-90 - Permanent Marker
Fekete alkoholos filc toll - Vágott végű Kiváló minőségű, vágott végű alkoholos filc toll fekete színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Az alkoholbázisú tinta azonnal szárad és szárad..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
2 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 2 - 5 mm vágott végű - Kék - Fényálló és vízálló - Artline EK-190
Kék alkoholos filc toll - Vágott végű Kitűnő minőségű, vágott végű alkoholos filc toll kék színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Az alkoholbázisú tinta azonnal szárad és száradás utá..
249 Ft
Nettó ár: 196 Ft
2 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 2 - 5 mm vágott végű - Narancssárga - Újratölthető és vízálló - Artline EK-90 - Permanent Marker
Narancssárga alkoholos filc toll - Vágott végű Kiváló minőségű, vágott végű alkoholos filc toll narancssárga színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Az alkoholbázisú tinta azonnal..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
1 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 2 - 5 mm vágott végű - Piros - Fényálló és vízálló - Artline EK-190
Piros alkoholos filc toll - Vágott végű Kiváló minőségű, vágott végű alkoholos filc toll piros színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Az alkoholbázisú tinta azonnal szárad és száradás..
249 Ft
Nettó ár: 196 Ft
1 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 2 - 5 mm vágott végű - Sárga - Újratölthető és vízálló - Artline EK-90 - Permanent Marker
Sárga alkoholos filc toll - Vágott végű Kiváló minőségű, vágott végű alkoholos filc toll sárga színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Az alkoholbázisú tinta azonnal szárad és száradás..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
1 véleményen alapján.
Alkoholos filc toll 2 - 5 mm vágott végű - Zöld - Újratölthető és vízálló - Artline EK-90 - Permanent Marker
Zöld alkoholos filc toll - Vágott végű Kiváló minőségű, vágott végű alkoholos filc toll zöld színben. Az alkoholos filc gyakorlatilag minden felületre ír, még az enyhén zsíros felületeken is jól tapad. Az alkoholbázisú tinta azonnal szárad és száradás u..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
2 véleményen alapján.
Újratölthető, vízálló, 1 - 2 mm csúcsos alkoholos filc toll - Kék - Artline EK-70 - Permanent Marker
Kék alkoholos filc toll - Csúcsos Kitűnő minőségű alkoholos filc toll kék színben. A xilén mentes, alkohol bázisú tinta nem mérgező. Az alkoholbázisú tinta azonnal szárad és száradás után vízálló. Az alkoholos filc újratölthető, nagyméretű fém tartállya..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
3 véleményen alapján.
Újratölthető, vízálló, 1 - 2 mm csúcsos alkoholos filc toll - Narancssárga - Artline EK-70 - Permanent Marker
Alkoholos filc toll narancssárga színben - Csúcsos Kitűnő minőségű alkoholos filc toll narancssárga színben. A xilén mentes, alkoholbázisú tinta nem mérgező. Az alkohol bázisú tinta azonnal szárad és száradás után vízálló. Az alkoholos filc újratölthető..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
1 véleményen alapján.
Újratölthető, vízálló, 1 - 2 mm csúcsos alkoholos filc toll - Sárga - Artline EK-70 - Permanent Marker
Alkoholos filc toll sárga színben - Csúcsos Kitűnő minőségű alkoholos filc toll sárga színben. A xilén mentes, alkohol bázisú tinta nem mérgező. Az alkoholbázisú tinta azonnal szárad és száradás után vízálló. Az alkoholos filc újratölthető, nagyméretű f..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
1 véleményen alapján.
Vízálló, olcsó 1 - 2 - 3 mm csúcsos alkoholos filctoll - Piros - Penword 804A - Permanent Marker
Alkoholos filctoll piros színben - Csúcsos Jó minőségű alkoholos filctoll piros színben. Az írás vastagsága attól függ, hogy milyen szögben tartjuk az alkoholos filctollat. Az alkohol bázisú tinta nem mérgező. Az alkoholbázisú tinta azonnal szárad és sz..
69 Ft
Nettó ár: 54 Ft
2 véleményen alapján.
Vízálló, újratölthető, 1 - 2 mm csúcsos alkoholos filc toll - Bíbor vörös Lila - Artline EK-70 - Permanent Marker
Bíbor vörös vagy lila alkoholos filc toll - Csúcsos Kiváló minőségű alkoholos filc toll bíbor vörös vagy lila színben. A xilén mentes, alkohol bázisú tinta nem mérgező. A színtartó tinta azonnal szárad és száradás után törlés-, és vízálló. Az alkoholos ..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
2 véleményen alapján.
Vízálló, újratölthető, 1 - 2 mm csúcsos alkoholos filc toll - Fekete - Artline EK-70 - Permanent Marker
Fekete alkoholos filc toll - Csúcsos Kitűnő minőségű alkoholos filc toll fekete színben. A xilén mentes, alkohol bázisú tinta nem mérgező. A tinta azonnal szárad és száradás után vízálló. Az alkoholos filc újratölthető, nagyméretű fém tartállyal készült..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
1 véleményen alapján.
Vízálló, újratölthető, 1 - 2 mm csúcsos alkoholos filc toll - Zöld - Artline EK-70 - Permanens Marker
Zöld alkoholos filc toll - Csúcsos Kiváló minőségű alkoholos filctoll zöld színben. A xilén mentes, alkohol bázisú tinta nem mérgező. A színtartó tinta azonnal szárad és száradás után törlés-, és vízálló. Az alkoholos filc újratölthető, nagyméretű fém t..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
2 véleményen alapján.

Flickr  Facebook  Twitter  Blogger  Google +  Linkedin  Pinterest  Tumblr  Youtube​  Stumbleupon  Exchangle

 

Carioca - Artline - Rotring - Maped - Faber Castell - Lyra - Aurora - Eagle - Citizen - Truly - Kores - Ico - Pritt - Staedtler - Savoy - Adel - Pentack - Educa - Aero - Creative Jungle - Sharp - Koh-I-Noor - Herlitz - Technokol - Tikky - Corvina - Factis - Post-it - Pelikan - Crayola - Bic - Sencor - Fornax - Esselte - Nebuló - Blu Tack - Tesa - Rayfilm

tűzőgép ceruza csomagzáró gép binder csipesz iratcsipesz színes ceruza készlet töltőceruza golyóstoll grafit ceruza cd tartó irodai lyukasztó hosszúkaros tűzőgép hegyező sniccer kerámia toll ragasztó stift kapocskiszedő kenőfejes ragasztó olló öntapadó jegyzettömb dvd tartó töltőtoll sniccer penge tűzőkapocs gemkapocs mechanikus ceruza pénzkazetta aprópénztartó irodai kellékek pénztárkassza iskolaszerek grafitceruza fémhálós irodaszerek spirálfüzet papír írószer irodaszer rendelés dvd tartó mappa körző készlet telefonregiszter műszaki körző fém golyóstoll alkoholos filc ceruza hegyező körző szövegkiemelő színező készlet irodaszer gyurma vízfesték zsírkréta tempera készlet ragasztószalag zsebszámológép asztali számológép rotring hegy számológép nagy számológép 

World Trade System Budapest irodaszer, írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés © 2017