Kategóriák

Divatos karóra és ékszer webshop. Olcsó ár, kiváló minőség.

Kategória: ékszer óra, quartz óra

Ajándék javaslatok között az egyik legjobb választás egy divatos karóra vagy egy szép karkötő ,legyen az ballagás, karácsony, húsvét, születésnap vagy névnap!

Az oraabc.hu online áruházat azoknak hoztuk létre, akik kedvező áron szeretnének minőségi karórát vásárolni saját részre, vagy ajándékba.

Egy megbízható óra vagy egy szép ékszer nem csak az időt mutatja, hanem öltözteti is viselőjét. Kínálatunk összeállításánál ezt a szempontot is szem előtt tartva arra törekszünk, hogy női kiegészítőink már a megjelenésükkel is lenyűgözzék az vásárlóinkat. Nagy gondot fordítunk a széles szín és formaválaszték biztosítására, hogy mindenki megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabokat.

Ha olcsón óhajt megbízható ékszerórát vagy egy egyedi karkötőt saját részre vagy ajándékba, a legjobb weboldalon jár!
Az oraabc webshop kínálatában megfizethető áron található okosórát, férfi óra, gyermek óra - legyen az mechanikus, óra, digitális óra vagy a legújabb divatot követő okos óra mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Férfi karóra, férfi óra nélkülozhetetlen az embereknek. ékszerek minden mennyiségben!
Az karórákon túl ékszer webáruházként is működünk, ugyanis kínálatunkat folyamatosan bővítjük női ékszerekkel, kiegészítőkkel, nyakláncokkal, mert nem szeretnénk tucatnyi azonos típussal elárasztani a piacot.


A mai trendeket követve egyre több okosóra jelenik meg a piacon. Ezzel lépést tartva a mi kínálatunk is folyamatosan bővül. Kínálatunkban megtalálható okosóra, melybe nem helyezhető SIM kártya, viszont okos telefonnal történő szinkronizálás után a eszközünk funkcióit a csuklónkon levő okos eszközzel vezérelhetjük.

Van köztük olyan, SIM kártya behelyezése után önálló mobiltelefonként működnek és nem kell mobiltelefonhoz csatlakoztatni. Az okosóráról közvetlenül kezdeményezhetünk hívásokat és küldhetünk SMS-t, viszont azok a szolgáltatások amikhez internet szükséges, csak a csatlakoztatott telefonon keresztül érhetők el.

A legokosabb vonalat azon eszközök képviselik, melyek tudásukban minden tekintetben megegyeznek a ma használt okos telefonokkal.


Többféle fizetési és szállítási mód közül választhat.
Kellemes vásárlást kívánunk!

Forrás: oraabc.hu, 2016-07-21 22:56