Kategóriák

Hogyan óvja meg életét a zöld tea?

Magas antioxidáns tartalma következtében a zöld tea vásárlása nagyon ajánlatos annak, akinek kulcsfontosságú egészsége megvédése. A zöld teában lévő antioxidánsok megkötik a szabad gyököket. Megóvja testünket a szabad gyökök felettébb károsító hatásaitól

Zöld tea - A gyakori zöld tea fogyasztás hatása nagyon sok ember kíváncsiságát felkeltette. Mivelhogy a zöld tea megannyi kedvező hatással bír. Nagyon sok kutatási eredmény bizonyította, milyen jótékony hatása van, ha zöld teát iszunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának veszélyét. Zöld tea hírekért kattintson ide. A kór leküzdésében is segít. A zöld teában lévő egyik anyag olyan folyamatokat hoz működésbe, ami a rákos sejtek elhalásához vezet. Míg az egészséges sejteket egészségesen hagyja.

Mindenki tudja, hogy a zöld tea számtalan antioxidáns molekulát tartalmaz. Vajon miért is elengedhetetlen egészségünk megóvása szempontjából? Az antioxidánsok szervezetünk egyik meghatározó alkotóelemei. Szervezetünk anyagcseréje folyamán igencsak reakcióképes szabad gyökök szabadulnak fel. Az orvostudomány jelenlegi véleménye szerint ezek a szabad gyökök leginkább a daganatos megbetegedésért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. A zöld teában lévő jó néhány antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. A nagy reakcióképességű molekulák megkötésével a zöld tea fogyasztása nagymértékben kíméli szervezetünket.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2016-12-18 19:20