Kategóriák

Részecskeszűrő árak

A részecskeszűrő javítása irdatlanul magas díj. Rendkívül mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő tisztítja magát. Ámde ehhez nagyobb fordulatszámon kell utazni több ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben megtalálható szennyeződés kiég. A részecskeszűrő gondja javarészt 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez nagyrészt a személygépkocsi használatbavételétől függő. Részecskeszűrő folytatásért kattintson ide. Akik kimondottan rövid utakon használják, hamarabb találkoznak a gonddal.

Egy szuper részecskeszűrő a korom kilencven százalékát képes csapdába ejteni. Megannyian nem ismerik tudják, hogy a dízel autók részecskeszűrővel rendelkeznek. A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza a környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását.

A gyenge minőségű részecskeszűrőt cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon borsos költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát megoldás. Régebbi gépkocsi vásárlása előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnos számos esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon látható több trükk. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szétszerelés nélkül.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: , 2017-01-11 10:55