Kategóriák

Aktuális lottó számok

Szinte mindenki ismeri a többéve üzemelő töretlen sikerű magyar lottókat. És a friss nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtalálhatók az Ötöslottó, a Hatos-lottó, és a Skandináv-lottó esetén a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes számok, nyeremények és statisztikák az ismert heti sorsolásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Kontrollálhatod, hogy a saját számaiddal milyen találatokat sikerült volna elérni az elmúlt Ötös lottó, Hatos lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó esetén a sorsolásokon a gömbből kisorsolt nyerőszámok milyen gyakran jelentek meg a kiválasztott lottó játék múltja során a meghatározott év, esetleg a legutóbbi telitalálat óta eltelt időben.
Abban az esetben, ha éppen most senki nem vitte el a jackpotot, akkor a várható nyeremények összegét és halmozódását is megtekintheted.

Amikor nem csak a szerencseszámokkal tennéd próbára a szerencsét, akkor az aktuális lottókhoz kötődő nyereményjátékok köréből is tallózhatsz.

Szeretnél kockázatmentesen játszani? A Skandináv lottó tippjátékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a játékoskedvűek által beikszelt gyakran választott lottószámok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi számhúzásokon.

Abban az esetben ha van gondolatod a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kapcsolódó esetleges manipulációról, akkor egy nyitott fórum segítségével egyszerűen megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő beírásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2017-02-14 17:07