Menu
Szállítási mód
költségek
A szállítás költsége az összvásárlásra vonatkozik és nem árucikkenként számoljuk.
Házhozszállítás DPD futárszolgálat. A szállítási költség a súlytól függ. Szállítási idő 1 napon belül (24 óra).
DPD Futárszolgálat
1 - 3 Kg - 999 Ft
3 - 5 Kg - 1079 Ft
5 - 10 Kg - 1199 Ft
Utánvét: 249 Ft-tól
Idő: 24 óra (1 nap)
A futárnak bankkártyával
is lehet fizetni.

Foxpost csomagautomata
Foxpost csomagautomata
Súlytól független: 699 Ft
Utánvéttel nem lehetséges csak előre utalás
Ingyenes: 12700 Ft felett
Idő: 3 - 4 nap

Telefonos időpont egyeztetés után lehetséges az áru átvétel. Nincs semmilyen további költség. A megrendelt termék átvehető személyesen: 1171 Budapest. Czimra Gyula u. 6 címen. Csak készpénz fizetési lehetőség.
Személyes átvétel
Díjmentes
H - P: 9.00 - 18.00
Fizetési mód:
Készpénz

Ingyenes szállítás:
Bruttó 25.400 Ft felett

Paypal express fizetési lehetőség. Magában foglalja a bankkártyákat és hitelkártyákat. Express fizetés bármilyen bankkártyát csatolhatsz a fiókodhoz.
Csatold Eurocard Mastercard Visa American Express bankkártyádat 1 katintással a PayPal fiókodhoz és fizess bankkártyáddal egyszerűen és gyorsan.
Biztonságos SSL titkosítoll kapcsolat
Biztonságos Honlap - Safetycs.com
Ha meggondoltad magad vagy nem azt kaptad amit szerettél volna vagy nem tetszik a termék 14 napon belül visszaküldheted és visszafizetjük az árát.
Kategóriák

Kérdésed van ? Nem szeretnél regisztrálni ? Vásárolj vendégként ! Nem szeretnéd megadni az adataidat ? Rendelj telefonon ! vagy rendelj e-mailben. Tegyél valamit a kosárba és itt láthatod a szállítási költséget Szállítási költség kiszámítása. A vásárlásról minden esetben számlát állítunk ki ami tartalmazza a szállítási költséget is. A számla a csomagban érkezik.

Információk

2015.12.15.

A PayPal rendszerét használva, az áruházban internetes fizetésre alkalmas bankkártyával is fizethetsz. Még egyszerübb ha a PayPal-t használod fizetésre. A PayPal 100 %-os garanciát nyújt neked az interneten történt vásárlásaidra. Ha a termék nem érkezett meg határidőre vagy nem azt a terméket kaptad amit megrendeltél a PayPal visszautalja a számládra a tranzakció összegét.

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. Internetes vásárlások esetén nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, hanem a PayPal felhasználói név, és a jelszó megadásával egyszerüen kivitelezhető a fizetés.

Bankszámlaszámunk megváltozott.

Számla tulajdonos: World Trade System Kft.

Az új számlaszám :

Raiffeisen Bank Rt     12011739-01463248-00100001

Budapest 2015.01.05


Termékdíj változás
A jogszabály értelmében, 2015.01.01 -től az irodai papírok után is környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni, melynek mértéke 19,- Ft kilogrammonként + Áfa.

Egy csomag fénymásolópapír termékdíja : 47.50 Ft + Áfa


A postai költségekről néhány szóban.

A postával kötött megállapodásunk eredményeként a szállítási költségek jelentősen csökkentek. Választható 1 napos vagy 2 napos időgarancia, postán maradó csomag vagy házhoz szállítás is.

A szállítás nettó 20.000 Ft ( Bruttó: 24.500 Ft ) felett minden esetben ingyenes. A postai utánvétnek igen jelentős költsége van ( 635 Ft ).

A szállítási költségek alacson szinten tartása miatt javasoljuk a banki átutalást vagy a befizetést bankszámlára.

A bankfiókok listája itt található

 

 

Az áruházban regisztráció nélkül is vásárolhat. Ha nem kíván regisztrálni és már van legalább egy termék a kosarában a Pénztár menűpont alatt válassza a Vásárlás vendégként lehetőséget. Ebben az esetben adatait, vásárlását, hüségpontjait nem tudjuk rögzíteni és kedvezményekre sem lesz jogosult. Viszonteladói árak megtekintése regisztrációhoz kötött és be kell jelentkezni.

World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2019