Menu

Blog

Iratcsipesz - Binder csipesz

Binder csipesz méretek15mm 19mm 25mm 32mm 41mm és 51mm.

Az iratcsipesz vagy binder csipesz iratok, papírlapok gyors és sérülésmentes összefogására alkalmas. A binder csipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megörzi. Az iratcsipesz nyom nélkül eltávolítható majd újra felhasználható. Innen ered eredeti felhasználási területe mint iratcsipesz. A binder csipesz szót az angolból vettük át, és a binder clips jelentése magyarul a binder csipesz. Az irodán kívül, az élet megszámlálhatatlan felhasználási területet eredményezett. A nyomdaiparban van aki kötegelőnek hívja az iratcsipeszt, használják papírok rajztáblára rögzítéséhez, van aki csak pénztartóként ismeri a binder csipeszt, de használják ipari célokra is, festéshez, rögzítéshez. A háztartásokban elsősorban zacskók lezárására, kábelrendezőként és fényképtartóként használatos az iratcsipesz. Az iratcsipesz leginkább fekete színben kapható, de létezik minden színben, sőt előfordul többszínű, mintás festésü binder csipesz is.

Iratcsipesz - Binder csipesz

Binder csipesz vagy iratcsipesz 19mm méretbenbinder csipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megörzi. A binder csipesz nyom nélkül eltávolítható majd újra felhasználható. Az iratcsipesz felhasználási területe szinte korlátlan. Iratokpapirok összefogására találták ki, de az emberi találékonyság azóta számtalan lehetőséget teremtett a felhasználásának. A háztartásokban elsősorban zacskók lezárására, kábelrendezőként és fényképtartóként használatos a binder csipesz. Az iratcsipesz több féle méretben kapható. Színe: fekete. Csomagolása: 12 darab papír dobozban.

Iratcsipesz - Eagle TY145 - Binder csipesz

Iratcsipesz - Binder csipesz

Binder csipesz vagy iratcsipesz 32mm széles. Az iratcsipesz felhasználási területe szinte korlátlan. Iratok, papirok összefogására találták ki, de az emberi találékonyság azóta számtalan érvényt szerzett a felhasználásának. A binder csipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megörzi. A binder csipesz nyom nélkül eltávolítható majd újra felhasználható. Kábelrendezéshez, virágtámasznak, rögzitésre igen sok helyzetben alkalmas, tubusok lezárása, akasztónak, kártyatartó, fényképtartó, festésnél, mind kiváló segédeszköz. Az iratcsipesz több féle méretben is rendelkezésre áll. Színe: fekete​. Csomagolás 12 darab papír dobozban.

Iratcsipesz - Eagle TY144- Binder csipesz

Az irodai kisgépek közé azok az irodaszerek tartoznak, melyek elengedhetetlenül fontosak a munkavégzéshez. Megkönnyítik az iratok összefűzését vagy szétválasztását, lehetővé teszik a feliratozást és katalogizálást, és számos más apró funkciót látnak el. Az irodai kisgépek a legtöbb irodai munkát megkönnyítik, pontosabbá teszik. Ezek az irodaszerek olyan apró befektetések, amelyek igen rövid idő alatt megtérülnek, gondoskodnak a munkavégzés kényelméről. Áruházunkban megtalálhatók mindazok az irodai kisgépek, melyek kényelmessé teszik az iratokkal való munkavégzést, az iratok tárolását és könnyebb eligazodást biztosítanak a cégeknek. Általános kisgépek: számológépek, fűzőgépek és tűzőkapcsok, kapocskiszedők, irodai lyukasztók. Az irodai kisgépek között vannak általános kisgépek és speciális kisgépek. Az általános irodai kisgépek olyan irodaszerek, melyek minden irodában szükségesek. A speciális irodai kisgépek csak bizonyos tevékenységhez kapcsolódnak.

Tűzőgépek és tűzőkapcsok

A tűzőgépek és kiegészítőik szintén szükségesek minden irodában. Stabilan összerakható dokumentumokat tesznek lehetővé. A tűzőgép használatánál sérül a papír.

Eagle 204 tűzőgép 24/6 vagy 26/6 tűzőkapocshozMost ajándék 24/6-os tűzőkapoccsal amíg a készlet tart !

Fém szerkezetű tűzőgép, műanyag borításokkal. Könnyen tölthető mechanika, újratöltés jelző, csúszás gátló alj, forgatható üllő. Nyitott és zárt tűzés valamint kárpitos tűzés. Csomagolás színes nyomtatott papír doboz.

 • Tűzőgép kapacitása: 20 lap
 • A tűzőgép tűzési mélysége: 59 mm
 • Tűzõkapocs: 24/6 , 26/6
 • Színek: kék, fekete, szürke

Eagle 204 tűzőgép   Vonalkód: 4893055002046

Eagle 206 tűzőgép 24/6 vagy 26/6 tűzőkapocshozMost ajándék 24/6-os tűzőkapoccsal amíg a készlet tart.

Fém szerkezetű, műanyag borítású fűzőgép. Könnyen tölthető mechanika. Forgatható üllő tűzéshez és fűzéshez, csúszásmentes alj, újratöltés jelző. Nyitott és zárt fűzés valamint kárpitos tűzés. Csomagolás színes nyomtatott kartonpapír dobozban.

 • Tűzőgép kapacitása: 20 lap
 • A tűzőgép tűzési mélysége: 59 mm
 • tűzőgép hossza :136 mm
 • Fűzõkapocs: 24/6 , 26/6

Eagle 206 tűzőgép  Vonalkód: 4893055002060

Eagle 205 Tűzőgép 24/6 vagy 26/6 tűzőkapocshoz

Fém szerkezetű irodai tűzőgép, műanyag borításokkal. Nyitott és zárt fűzés valamint kárpitos tűzés. A kézi tűzőgép újratöltés jelzővel rendelkezik. Csomagolás színes nyomtatott papír doboz.

 • Tűzőgép kapacitása: 12 lap, 80 g/mpapír esetén.
 • A tűzőgép tűzési mélysége: 51 milliméter.
 • Tűzőgépkapocs: 24/6 vagy 26/6.
 • tűzőgép hossza: 118 mm.
 • Színek: kék, fekete, piros, zöld, narancs

Eagle 205 tűzőgép Vonalkód: 4893055002053

A papírok méretezése
Hasonlóan a ceruzához a papírok méretét, méretezését betűvel és számmal jelölik. Például
A/5 vagy B/6. Ezek feleződhetnek, negyedelődhetnek és így tovább. A hétköznapi életben
leggyakrabban az A/4-es mérettel találkozunk. Ennek mérete 210x297mm, hozzávetőleg
20x 30 cm. Ha a hosszabbik oldala mellett megduplázzuk, kapjuk az A/3-as, ha azt is
megduplázzuk az A/3-as méretet kapjuk. Ha viszont az A/4-es méretet megfelezzük, akkor
az A/5-ös méretet kapunk. Ezt megfelezve, A/6-os méretet kapunk, ami egy képeslap
nagyságának felel meg. A B méret valamivel nagyobb az A jelűnél. A B/2-es méret az alap
ennek mérete, 50x70cm. Ha ezt felezzük, akkor B/3-as, ha ezt, B/4, B/5-ös lapot kapunk. A
papír vastagságát, egy nemzetközileg elfogadott szabvány, megállapodás szerint grammban
adják meg. Az előbb említett A/4-es (fénymásoló) papír, 80 vagy 90g-os. Ezekre a papírokra
vázlatokat (krokikat) érdemes készíteni. Rajzlapokról akkor beszélünk, ha grammja, 100-
130g-os, ami azt jelenti, hogy 1m² papír 80, 90, 100, 130 grammot nyom.

A/O 1189x841 mm              B/O 1400x1000mm
A/1 841x594 mm                 B/1 1000x700mm
A/2 594x420mm                 B/2 700x500mm
A/3 420x297mm                 B/3 500x350mm
A/4 297x210mm                 B/4 350x250mm
A/5 210x148mm                 B/5 250x175mm
A/6 148x105mm                 B/6 125x176mm

Blu Tack gyurmaragasztó, újra használható poszter ragasztó - Bostik gyurma ragasztó

A Blu Tack gyurmaragasztó használata egyszerű. A Blu Tack gyurmaragasztó kedvező lehetőséget nyújt a ragasztó tappancsokra. A termék 75%-a újra felhasználható anyagokból készült. A Blu Tack gyurmaragasztó több száz felhasználási lehetőséget kínál otthon, irodában és az iskolában egyaránt. A Blu Tack gyurmaragasztó tiszta és biztonságos, hosszú idő múlva sem szárad ki és akár 1000-szer is újra felhasználható. A Blu Tack gyurmaragasztó segítségével posztereket, kártyákat, festményeket, rajzokat, dekorációt, térképet, dísztárgyakat, fotókat rögzíthetünk, akár függőleges felületre is. Bizonyos helyzetekben mobil telefon rögzítésére is alkalmas. A gyurma ragasztó kiválóan tisztítja a bolyhot a ruhákról, de alkalmas az egér vagy billentyűzet tisztítására is. A Blu Tack gyurmaragasztó a legjobb teljesítményt a nem porózus felületeken nyújtja, kiválóan használható vinyl tapétákon, fényesre festett felületeken, üvegen, fémen, polírozott bútor felületeken. Nem kezelt fa felületen, falon és bizonyos műanyagokon (pp) ajánlott próbaragasztást végezni. A Blu Tack gyurmaragasztó használata: egy henger alakú ceruza vagy hasonló hengeres tárgy segítségével lapítsuk ki a gyurmaragasztót a szükséges vastagságra majd vágjuk ki a rögzítendő tárgy alakját egy sniccer segítségével. Fektessük rá a gyurmaragasztót a rögzítendő tárgy felületére és erősen nyomjuk oda a rögzítendő felülethez, majd a fölösleges részeket távolítsuk el. Gyúrjuk egybe a megmaradt gyurmaragasztó részeket, hogy később újra használni tudjuk. Ha hosszabb ideig nem használtuk a gyurmaragasztót, használat előtt gyúrjuk át újra. A gyurmaragasztó eltávolítása olajos folyadékkal lehetséges a nem nedvszívó felületekről (pl. polírozott bútorlap, fémek, üveg). A gyurma ragasztó megfelel minden szigorú biztonsági szabályozásnak CE és az EU gyermekbiztonsági előírásainak. 3 éves kor alatt nem ajánlott a gyurmaragasztó használata a lenyelés veszélye miatt, ugyan a gyurma ragasztó mérgező anyagot nem tartalmaz, lehetőleg tartsuk biztonságos helyen, hogy a 36 hónapnál kisebb gyerekek ne férjenek hozzá. Származási hely Egyesült királyság. A Blu Tack és Bostik bejegyzett védjegyek. Blu Tack gyurmaragasztó

Pénzkazetták és aprópénztartó zárható fémkazetta

Pénzkazetta és aprópénz tartó Kulccsal zárható pénzkazetta és aprópénz tartó a legkisebb méretben (XS), kék színben, pénz, aprópénz és egyéb értékcikk ideiglenes tárolására és megőrzésére. Esztétikus süllyesztett fém fogantyú, masszív kivitel jellemzi. A pénzkazetta kivehető aprópénz tartó tálcával rendelkezik. Az aprópénz tartó tálca 6 egyenlő, egyforma rekeszre van osztva. A pénzkazetta tartozéka 2 darab gyári kulcs. A pénzkazetta külső méretei: hossza 15 cm, szélessége 11,5 cm, magassága 8 cm. Az aprópénz tartó tálca tökéletesen illeszkedik a pénzkazetta fém peremére és magassága mindössze 2,8 cm, így alatta 2,7 cm hely marad a papírpénz számára. Az aprópénz tartó tálca nem megfordítható.

Pénzkazetta, érmetartóval Kulccsal zárható pénzkazetta érmetartóval, közepes méretben (M), kék színben, pénz és egyéb értékcikk ideiglenes tárolására és megőrzésére. Esztétikus süllyesztett fém fogantyú, masszív kivitel jellemzi. A pénzkazetta kivehető érmetartóval rendelkezik. Az érmetartó tálca 6 egyenlő, egyforma rekeszre van osztva. A pénz kazetta tartozéka 2 darab gyári kulcs. A pénzkazetta külső méretei: hossza 25 cm, szélessége 18 cm, magassága 9 cm. Az érmetartó tálca tökéletesen illeszkedik a pénzkazetta fém peremére és magassága mindössze 3,4 cm, így alatta 3 cm hely marad a papírpénz számára.

Kulccsal zárható pénzkazetta és érmetartó tálca közepes méretben (M), piros színben, pénz és egyéb értékcikk tárolására és megőrzésére. Esztétikus süllyesztett fém fogantyú, masszív kivitel jellemzi. A pénzkazetta kivehető érmetartó tálcával rendelkezik. Az érmetartó tálca 6 egyenlő, egyforma rekeszre van osztva. A pénzkazetta tartozéka 2 darab gyári kulcs. A pénzkazetta méretei: hossza 25 cm, szélessége 18 cm, magassága 9 cm. Az érmetartó tálca tökéletesen illeszkedik a pénzkazetta fém peremére és magassága mindössze 3,4 cm, így alatta 3 cm hely marad a papírpénz számára.

Pénzkazetta és aprópénztartó Kulccsal zárható pénzkazetta és aprópénz tartó a legkisebb méretben (XS), piros színben, pénz, aprópénz és egyéb értékcikk ideiglenes tárolására és megőrzésére. Esztétikus süllyesztett fém fogantyú, masszív kivitel jellemzi. A pénzkazetta kivehető aprópénztartó tálcával rendelkezik. Az aprópénztartó tálca 6 egyenlő, egyforma rekeszre van osztva. A pénzkazetta tartozéka 2 darab gyári kulcs. A pénzkazetta méretek: hossza 15 cm, szélessége 11,5 cm, magassága 8 cm. Az aprópénztartó tálca tökéletesen illeszkedik a fémkazetta fém peremére és magassága mindössze 2,8 cm, így alatta 2,7 cm hely marad a papírpénz számára. Az aprópénztartó tálca nem megfordítható.

World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020