Menu
Kategóriák

Centropen filctollak

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Centropen kimosható filctoll készlet 24 színű
Centropen filctoll készlet 24 darabos lemosható filctoll Kimosható, vízbázisú magas pigment tartalmú tintával töltött filctoll készlet. 5 év élettartam garanciával. A filctoll készlet 3 éves kor alatt nem ajánlott a lenyelhető apró alkatrészek miatt. A legtöbb ruhanemüből kimosható, a tárgyakról lemosható a filctoll nyoma. A filctoll csúcsa rögzítve van ezért nyomásra nem csúszik vissza, az ideális keménységű hegynek köszönhető, hogy lágyan siklik a rajzlapon. Méreteinek köszönhetően gyerekek is könnyen használhatják. A Centropen mosható filctoll készlet óvodai, iskolai, otthoni és irodai c..
1,190 Ft
Nettó ár: 937 Ft
1 vélemény alapján.
Tetováló filc Centropen Tattoo 2880 4 db-os készlet 16 sablonnal
Centropen Tattoo 4 darabos tetováló filctoll készlet Bőrgyógyászatilag tesztelt tetováló filc toll 4 darabos készletben. A filckészlet sablont is tartalmaz 16 különböző mintával. A sablonok újra felhasználhatók. A rajzolat 60 órán át megmarad, ha nem érintkezik vízzel. Eltávolítása vízzel és szappanal történik. A legtöbb textil anyagból kimosható. A festék bőrgyógyászok által tesztelt és mérgező anyagot nem tartalmaz. A testfestő filctollak csúcsa 2 mm, a rajzolt vonal vastagsága 1mm. A készletben levő színek: Fekete, piros, zöld és barna Vonalvastagság: 1 mm Sablonok száma: ..
890 Ft
Nettó ár: 701 Ft
1 vélemény alapján.
Textilfilc készlet 6 darabos textil filctoll Centropen 2739 06
Centropen - Textilfestő filctoll készlet Magas pigment tartalmú vízbázisú tintával töltött textilfilc. A színek rögzítéséhez nincs szükség vasalásra, 60 ºC - ig mosható marad a textilia így megtartja az élénk színeket. Magasabb hőfokon mosott ruhadarab esetén fakulnak a színek. A textilfilc segítségével egyedivé tehetsz bármilyen világos polót, textilt, vásznat vagy akár a vászoncipődet is. Gyorsan szárad, használat után a kupakkal le kell zárni, különben beszárad. Az ergonomikus háromszögletű fogórész stabil fogást és kényelmes írást biztosít. A kúpos hegyű filctollakkal húzható vonalva..
699 Ft
Nettó ár: 550 Ft
1 vélemény alapján.
UV filc toll lámpával Centropen Security 2699 láthatatlan filctoll
Centropen Security UV filctoll lámpával szettben Az UV filctoll lehetővé teszi, hogy bármit megjelölj, anélkül, hogy az más számára látható lenne. A jelölés vagy írás csak az UV lámpa fényében válik láthatóvá. A készlet tartalmaz egy kulcskarikás mini UV lámpát is. A filctoll csúcsa 2 mm, a rajzolt vonal vastagsága 0.6 - 1mm. Az UV lámpa 4 darab AG3 típusú gombelemet tartalmaz Vonalvastagság: 0.6 - 1 mm Alkohol bázisú tinta (Permanent) Bármilyen felületre alkalmas Jelölésnél célszerű használni az UV lámpát, hogy látható legyen az írás vagy rajzolat. Az UV lámpa az oldal..
649 Ft
Nettó ár: 511 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020