Menu
Kategóriák

Connect zsírkréta készlet

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Jumbo zsírkréta készlet 12 darabos - Connect
Jumbo vastag zsírkréta készlet 12 darabos Színes jumbo zsírkréta készlet otthoni, iskolai és óvodai használatra 12 darabos kiszerelésben. A zsírkréták átmérője 11mm. Megfelelő keménységnek köszönhetően a jumbo zsírkréta lágyan siklik a papíron, egyenletesen fed és használat közben nem morzsolódik, ugyanakkor nem kenődik el a kézen vagy a papíron. Vastagsága miatt nagy felületek színezésére is alkalmas. A magas pigment tartalomnak köszönhetően a színezés, rajzolás során a jumbo zsírkréta jól fedi a színezett területet. A zsírkréta dobozában található színek: fekete, kék, piros, zöld, sárga, ..
249 Ft
Nettó ár: 196 Ft
1 vélemény alapján.
Zsírkréta készlet 12 színű - Connect
7 mm vastag olcsó zsírkréta készlet 12 darabos Színes olcsó zsírkréta készlet otthoni, iskolai és óvodai használatra 12 darabos kiszerelésben. A zsírkréták átmérője 7mm. Megfelelő keménységnek köszönhetően a zsírkréta lágyan siklik a papíron, egyenletesen fed és használat közben nem morzsolódik, ugyanakkor nem kenődik el a kézen vagy a papíron. A magas pigment tartalomnak köszönhetően a színezés, rajzolás során a zsírkréta jól fedi a színezett területet. A zsírkréta dobozában található színek: fekete, kék, piros, zöld, sárga, barna, világoskék, világoszöld, világosbarna, narancssárga, pink..
139 Ft
Nettó ár: 109 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020