Menu
Kategóriák

Gyurmaragasztók

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Blu Tack gyurmaragasztó  - újra használható poszter ragasztó - Bostik gyurma ragasztó
Blu Tack gyurmaragasztó, újra használható poszter ragasztó - Bostik gyurma ragasztó A Blu Tack gyurmaragasztó használata egyszerű. A Blu Tack gyurmaragasztó kedvező lehetőséget nyújt a ragasztó tappancsokra. A termék 75%-a újra felhasználható anyagokból készült. A Blu Tack gyurmaragasztó több száz felhasználási lehetőséget kínál otthon, irodában és az iskolában egyaránt. A Blu Tack gyurmaragasztó tiszta és biztonságos, hosszú idő múlva sem szárad ki és akár 1000-szer is újra felhasználható. A Blu Tack gyurmaragasztó segítségével posztereket, kártyákat, festményeket, rajzokat, dekorációt, té..
399 Ft
Nettó ár: 314 Ft
3 vélemény alapján.
Multi Tack gyurmaragasztó  - újra használható poszter ragasztó - Pritt gyurma ragasztó
Multi Tack gyurmaragasztó, újra használható poszter ragasztó - Pritt gyurma ragasztó A Multi Tack gyurmaragasztó használata egyszerű. A Multi Tack gyurmaragasztó sokoldalúan felhasználható, öntapadó és rugalmas. A termék 75%-a újra felhasználható anyagokból készült. A Multi Tack gyurmaragasztó több száz felhasználási lehetőséget kínál otthon, irodában és az iskolában egyaránt. A Pritt gyurmaragasztó kiválóan helyetesíti a rajzszöget és a ragasztószalagot. A Multi Tack gyurmaragasztó tiszta és biztonságos, hosszú idő múlva sem szárad ki és akár 1000-szer is újra felhasználható. A Multi Ta..
519 Ft
Nettó ár: 409 Ft
2 vélemény alapján.
Nebuló plasti fix gyurmaragasztó  - újra használható poszter ragasztó - 50 gramm
Nebuló plasti fix gyurmaragasztó, újra használható poszter ragasztó 50 gramm A Nebuló plasti fix gyurmaragasztó használata egyszerű. A Nebuló plasti fix gyurmaragasztó több száz felhasználási lehetőséget kínál otthon, irodában és az iskolában egyaránt. A Nebuló plasti fix gyurmaragasztó tiszta és biztonságos, hosszú idő múlva sem szárad ki és akár többször is újra felhasználható. A Nebuló plasti fix gyurmaragasztó ideális poszterek, kártyák, festmények, rajzok, dekorációk, térképek, dísztárgyak, fotók később leszedhető rögzítéséhez, akár függőleges felületre is. A gyurmaragasztó kiválóan..
359 Ft
Nettó ár: 283 Ft
1 vélemény alapján.
Tack-it gyurmaragasztó  - újra használható poszter ragasztó - Faber Castell gyurma ragasztó
Faber Castell gyurmaragasztó, újra használható poszter ragasztó - Tack-it gyurma ragasztó A bőrgyógyászatilag tesztelt, Faber Castell Tack-it gyurmaragasztó használata egyszerű. A Tack-it gyurmaragasztó sokoldalúan felhasználható, öntapadó és rugalmas. A termék 75%-a újra felhasználható anyagokból készült. A Tack-it gyurmaragasztó több száz felhasználási lehetőséget kínál otthon, irodában és az iskolában egyaránt. A Faber Castell gyurmaragasztó kiválóan helyetesíti a rajzszöget és a ragasztószalagot. A Tack-it gyurmaragasztó tiszta és biztonságos, hosszú idő múlva sem szárad ki és akár 1000..
599 Ft
Nettó ár: 472 Ft
2 vélemény alapján.
Tesa Tack Basic öntapadó gyurmaragasztó 65 darab 35 gramm
Tesa ® Tack Basic öntapadó gyurmaragasztó, újra használható poszterragasztó Tesa Tack Basic erős öntapadó gyurmaragasztó 65 darabos kiszerelésben. A Tesa Tack erős, rugalmas és öntapadó gyurmaragasztó kiváló dekorációs segítség. Az oldószer mentes gyurmaragasztó számos felhasználási lehetőséget kínál otthon, iskolában és az irodában egyaránt. Az Tesa Tack öntapadós gyurmaragasztó kiválóan alternatívája a rajzszögnek és a ragasztószalagnak. A Tesa Tack gyurmaragasztó tiszta és biztonságos, hosszú idő múlva sem szárad ki és újra és újra felhasználható. A gyurmaragasztóval posztereket, kártyák..
529 Ft
Nettó ár: 417 Ft
1 vélemény alapján.
UHU Patafix gyurmaragasztó 80 darabos - Öntapadó és eltávolítható
UHU Patafix öntapadó és eltávolítható gyurmaragasztó, újra használható poszterragasztó A bőrgyógyászatilag tesztelt (Dermatest), UHU Patafix fehér, eltávolítható erős gyurmaragasztó 80 darabos kiszerelésben. Az UHU Patafix rugalmas és öntapadó gyurmaragasztó kiváló dekorációs segítség. A gyurmaragasztó számos felhasználási lehetőséget kínál otthon, irodában és az iskolában egyaránt. Az UHU Patafix gyurmaragasztó kiválóan alternatívája a rajzszögeknek és a ragasztószalagnak. Az UHU Patafix gyurmaragasztó tiszta és biztonságos, hosszú idő múlva sem szárad ki és nagyon sokszor újra felhasználh..
490 Ft
Nettó ár: 386 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2019