Menu
Kategóriák

Így optimalizálja a fuvar költséget egy irodaszer webáruházban!

Így optimalizálja a fuvar költséget egy irodaszer webáruházban!

Túl magas a fuvar költség, ezért inkább nem rendel webáruházból? Vagy bonyolultnak találja a regisztráció folyamatát és ez tartja vissza az online irodaszer vásárlástól?

A legtöbb embert az tartja vissza az online internetes vásárlástól, hogy már az első alkalommal regisztrálni kell, majd pedig minden rendelésnél külön-külön fizetni a szállítási költséget. Az egyik jó hír, hogy a World Trade System Budapest irodaszer webáruházból megrendelt termékek szállítása, az egész ország területén ingyenes, ha azok együttes értéke eléri a nettó 20 ezer forintot. A másik jó hír, hogy az irodaszer webáruházban regisztráció nélkül is van lehetőség a vásárlásra.

Az igaz, hogy egy pár száz forintos tétel miatt nem gazdaságos online rendelni, mert a terméket megdrágítja a kiszállítás költsége, de legtöbb esetben, ha körülnézünk az irodában, szinte mindig találunk valami rendelnivalót az éppen szükséges termékek mellé.

Alapszabály, hogy mielőtt leadnánk egy megrendelést az irodaszer webáruházban, nézzünk körül és írjuk is össze, hogy mire lehet szükség még az irodában. A szállítási költség legtöbbször súlyalapú, ebből következik, hogy ha többféle árucikket rendelünk a szállítás költsége egy bizonyos határon belül nem növekszik, viszont az egy termékre eső beszerzési költség arányosan csökken.

A gyakorlott online vásárlók között is vannak olyanok, akik egy-egy vásárlás során megfeledkeznek erről a lehetőségről.

Nézzünk egy konkrét példát! Tételezzük fel, hogy egy vásárló éppen szeretne vásárolni a webáruházban. A listáján a következő termékek találhatók: iratrendező és egy nagyteljesítményű tűzőgép. Előbbiből ötven darabot az irodai archiváláshoz, darabját nettó háromszáz forintért. Az utóbbi termék ára kb. nettó 4000 forint. Ez összesen nettó 19.000 Forint. Ebben az esetben már érdemes körülnézni, hogy mire van még szükség az irodában, hiszen még 1000 forintnyi áru vásárlása esetén eléri a nettó 20 ezer forintot a rendelés összege és így a fuvardíj már ingyenes lesz.

Egy másik figyelemre méltó szempont a vásárolt termékek összsúlya. A fuvarköltség rendszerint 1, 5, 10 és 15 kilogrammos sávokban változnak. A kosár tartalmát megtekintve látható a rendelés összsúlya. Ha azt látjuk, hogy a rendelt árucikkek összsúlya meghaladta például az 5 kilogrammot, de a végösszeg még nem érte el a nettó 20.000 forintot, érdemes lehet tovább nézelődni a webáruházban, mert további 5 kilogramm termék vásárlása esetén a szállítási díj tovább már nem növekszik, vagyis ezek az árucikkek szállítása már díjmentes.

Egészítse ki a kosarát és tegye olcsóbbá a szállítást!

A házhozszállítási költségek:

  • nettó 20 ezer forint összértéket meghaladó megrendelés esetén: ingyenes
  • nettó 10 és 20 ezer forint közötti rendelés esetén: 1 100 Ft+ÁFA/szállítási cím
  • nettó 10 ezer forint alatti rendelés esetén: 950 Ft+ÁFA/szállítási cím

Nézzen körül az irodaszer webáruházunkban!

Címkék: irodai kellékek, tűzőgép ár, tűzőgép, hosszúkaros tűzőgép, ipari tűzőgép, tűzőkapocs, tűzőgép kapocs, tűzőgép kapcsok, irodai tűzőgép, fűzőgép, tűzőgép kapcsok méretei, fűzős dosszié, tűzőgép használata, tűzőkapocs méretek, kapcsok, gyűrűskönyv a4, papír lyukasztó, irodai kapocs, kapocs kiszedő, binder csipesz méretek

Flickr  Facebook  Twitter  Blogger   Linkedin  Pinterest  Tumblr  Youtube

 
 

Új termékek
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020