Menu
Kategóriák

Maped szövegkiemelő

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Maped szövegkiemelő 1-3-5 mm - Narancssárga
Maped sorkihúzó szövegkiemelő - Narancssárga A Maped sorkihúzó szövegkiemelő nem üt át a papíron. Vonalvastagság 1 - 3 - 5 milliméter. A Maped sorkihúzó szövegkiemelő fluoreszcens tintával van töltve. A kiemelt szöveg a későbbiekben fénymásolható és faxolható. Válaszható színek : világos kék sárga pink (rózsaszín) világos zöld narancssárga Maped narancssárga Sorkihúzó szövegkiemelő ..
159 Ft
Nettó ár: 125 Ft
1 vélemény alapján.
Maped szövegkiemelő 1-3-5 mm - Pink (Rózsaszín)
Maped sorkihúzó szövegkiemelő - Pink (Rózsaszín) A Maped sorkihúzó szövegkiemelő nem üt át a papíron. Vonalvastagság 1 - 3 - 5 milliméter. A Maped sorkihúzó szövegkiemelő fluoreszcens tintával van töltve. A kiemelt szöveg a későbbiekben fénymásolható és faxolható. Válaszható színek : világos kék sárga pink (rózsaszín) világos zöld narancs sárga Maped pink rózsaszín Sorkihúzó szövegkiemelő ..
159 Ft
Nettó ár: 125 Ft
2 vélemény alapján.
Maped szövegkiemelő 1-3-5 mm - Sárga
Maped sorkihúzó szövegkiemelő - Sárga A Maped sorkihúzó szövegkiemelő nem üt át a papíron. Vonalvastagság 1 - 3 - 5 milliméter. A Maped sorkihúzó szövegkiemelő fluoreszcens tintával van töltve. A kiemelt szöveg a későbbiekben fénymásolható és faxolható. Válaszható színek : világos kék sárga pink (rózsaszín) világos zöld narancssárga Maped sárga Sorkihúzó szövegkiemelő ..
159 Ft
Nettó ár: 125 Ft
3 vélemény alapján.
Maped szövegkiemelő 1-3-5 mm - Világos kék
Maped sorkihúzó szövegkiemelő - Kék A Maped sorkihúzó szövegkiemelő nem üt át a papíron. Vonalvastagság 1 - 3 - 5 milliméter. A Maped sorkihúzó szövegkiemelő fluoreszcens tintával van töltve. A kiemelt szöveg a későbbiekben fénymásolható és faxolható. Válaszható színek : világos kék sárga pink (rózsaszín) világos zöld narancs sárga Maped világoskék Sorkihúzó szövegkiemelő ..
159 Ft
Nettó ár: 125 Ft
2 vélemény alapján.
Maped szövegkiemelő 1-3-5 mm - Világos zöld
Maped sorkihúzó szövegkiemelő - Zöld A Maped sorkihúzó szövegkiemelő nem üt át a papíron. Vonalvastagság 1 - 3 - 5 milliméter. A Maped sorkihúzó szövegkiemelő fluoreszcens tintával van töltve. A kiemelt szöveg a későbbiekben fénymásolható és faxolható. Válaszható színek : világos kék sárga pink (rózsaszín) világos zöld narancs sárga Maped világoszöld Sorkihúzó szövegkiemelő ..
159 Ft
Nettó ár: 125 Ft
3 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2019