Menu
Kategóriák

Nebuló illatos gyurma szett

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Illatos natúr gyurma gyerekeknek Nebuló gyurmakészlet - Gyurma szett 200 gramm
Formázható, fehér, puha natúr gyurma gyerekeknek Nebuló 200 grammos gyurma szett Nebuló puha illatos fehér natúr gyurma gyerekeknek. Könnyen formázható gyurma ami nem szárad ki levegőn. Egy jó minőségű gyurma ami nem hagy nyomot. A doboz tartalma 200 gramm natúr gyurma 12 darabos kiszerelésben. A gyurmakészlet henger alakú gyurmákat tartalmaz. Az egyes gyurma csíkok hossza 8 cm átmérője 1,2 cm. A kézhez nem ragadó natúr gyurma kiválóan színezhető ételfestékkel. Alaposan átgyúrva, tetszöleges színeket és színárnyalatokat hozhatunk létre. A natúr gyurma puhítása a kézmeleg és a gyúrás során l..
349 Ft
Nettó ár: 275 Ft
3 vélemény alapján.
Színes illatos gyurma gyerekeknek Nebuló gyurmakészlet - Gyurma szett 200 gramm
Formázható, puha színes gyurma gyerekeknek Nebuló 200 grammos gyurma szett Nebuló puha illatos színes gyurma gyerekeknek. Könnyen formázható gyurma ami nem szárad ki levegőn. Egy jó minőségű nem ragadó illatos gyurma ami nem hagy nyomot. A doboz tartalma 200 gramm színes gyurma 12 darabos kiszerelésben. A gyurmakészlet henger alakú gyurmákat tartalmaz. Az egyes gyurma csíkok hossza 9 cm átmérője 1 cm. Színek: fehér, pink, sárga, narancssárga, piros, világoszöld, sötétzöld, világoskék, sötétkék, lila, barna és fekete. A színes gyurma puhítása a kézmeleg és a gyúrás során létrejött súrlódá..
369 Ft
Nettó ár: 291 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2019