Menu
Kategóriák

Nebuló színes ceruza készlet

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Nebuló háromszög alakú színesceruza készlet 12 színű
Nebuló háromszög alakú színesceruza készlet 12 színű Nebuló háromszög alakú színes ceruza készlet. A színesceruza készlet 12 különböző színt tartalmaz. Lakkozott, könnyen hegyezhető, jó minőségű színesceruza, normál vastagságban. A ceruzákban közepesen kemény erős hegy van, ennek köszönhető, hogy lágyan síklik a papíron és nem ad karcos hangot. Jól fedő, élénk és ragyogó színeket eredményez a magas pigmenttartalom. A központos ceruzabélnek és a kiváló minőségű fának köszönhetően jól hegyezhető. A háromszög alakú színes ceruza készlet a következő színeket tartalmazza: fekete, piros, sötét..
419 Ft
Nettó ár: 330 Ft
1 vélemény alapján.
Nebuló színes ceruza készlet hatszögletű, hegyezett 12 színű
Nebuló hegyezett, 12 darabos színes ceruza készlet Nebuló színes ceruza készlet. A színes ceruza készlet 12 különböző színt tartalmaz. Lakkozott, könnyen hegyezhető hatszögletű, jó minőségű színes ceruza készlet, normál vastagságban. A ceruzákban közepesen kemény erős hegy van, ennek köszönhető, hogy lágyan síklik a papíron és nem ad karcos hangot. Jól fedő, élénk és ragyogó színeket eredményez a magas pigmenttartalom. A központos ceruzabélnek és a kiváló minőségű fának köszönhetően jól hegyezhető. A színes ceruza készlet a következő színeket tartalmazza: fekete, piros, sötétkék, középké..
399 Ft
Nettó ár: 314 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020