Menu
Kategóriák

Nebuló tempera festék készlet

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Nebuló fehér tempera festék 12 ml alumínium tubusban - Titán fehér
Nebuló fehér tempera festék - Vízzel hígitható festék Fehér tempera festék 12 ml alumínium tubusokban. A fehér tempera egyenletesen fed, keverhetősége kiváló más gyártású temperákkal is. A fehér tempera a tubusos temperák közül a leggyorsabban kifogyó szín. A tempera festék vízzel hígitható. A tempera festék adagolása kiváló az alumínium tubusokból. Egy tubus 12 ml tempera festéket tartalmaz. A tubuson jelölve van a tempera festék színe. 3 éves kor alatt a tempera nem ajánlott. Tárolás : közvetlen napfénytől és sugárzó hőtöl védjük. Megfelelő tárolási hőmérséklet 6 és 22 Cº fok között. N..
79 Ft
Nettó ár: 62 Ft
1 vélemény alapján.
Nebuló tempera festék 12 ml alu tubusban - 6-os tempera készlet
Nebuló tempera festék - 6 színű készlet Nebuló tempera festék 6 szín, 12 ml fém tubusban. Erős, élénk színek jellemzik. A Nebuló tempera festék egyenletesen fed, könnyen keverhető más gyártású temperákkal is. A tempera festék vízben kiválóan oldódik. A tempera festék adagolása praktikus az alumínium tubusokból. Egy tubus 12 ml tempera festéket tartalmaz. A tubuson jelölve van a tempera festék színe. 3 éves kor alatt a tempera nem ajánlott. Tárolás: közvetlen napfénytől és sugárzó hőtöl védjük. Megfelelő tárolási hőmérséklet 6 és 22 Cº fok között. Nebuló tempera festék készlet - Vonalk..
659 Ft
Nettó ár: 519 Ft
2 vélemény alapján.
Nebuló tempera festék 12 ml fém tubusban - 12-es tempera készlet
Nebuló tempera festék - 12 színű készlet Nebuló tempera festék 12 ml fém tubusban. Erős, élénk színek jellemzik. A Nebuló tempera festék egyenletesen fed, könnyen keverhető más gyártású temperákkal is. A tempera festék vízben kiválóan oldódik. A tempera festék adagolása praktikus az alumínium tubusokból. Egy tubus 12 ml tempera festéket tartalmaz. A tubuson jelölve van a tempera festék színe. 3 éves kor alatt a tempera nem ajánlott. Tárolás: közvetlen napfénytől és sugárzó hőtöl védjük. Megfelelő tárolási hőmérséklet 6 és 22 Cº fok között. Nebuló tempera festék készlet - Vonalkód: 599..
1,179 Ft
Nettó ár: 928 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020