Menu
Kategóriák

Plus Japan irodaszerek

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
-12%
Asztali kapocs nélküli tűzőgép  - Pink - 10 lap - Plus Japan
Asztali tűzőgép kapocs nélkül - 10 lap tűzésére - Rózsaszín Abban az esetben, ha nincs szükség sok lap összefűzésére, jó megoldás az asztali kapocs nélküli tűzőgép. A tűzőgép a különleges mechanika révén tűzőkapocs nélkül fogja össze a lapokat. Max 10 lap összefogására alkalmas kapocs nélkül. Mivel nem fogy a tűzőkapocs több helyen is összefoghatjuk a lapokat. Működési elve roppant egyszerű: először a papírt átlyukasztja, majd az így keletkező nyelvet egy másik résen áthúzva rögzíti azokat. Soha többé nem kell tűzőkapcsot vásárolni A tűzőgép mindig használatra kész Fűzési kapacitá..
5,990 5,290
Nettó ár: 4,165 Ft
1 vélemény alapján.
-12%
Asztali kapocs nélküli tűzőgép  - Zöld - 10 lap - Plus Japan
Asztali tűzőgép kapocs nélkül - 10 lap tűzésére - Zöld Abban az esetben, ha nincs szükség sok lap összefűzésére, jó megoldás az asztali kapocs nélküli tűzőgép. A tűzőgép a különleges mechanika révén tűzőkapocs nélkül fogja össze a lapokat. Max 10 lap összefogására alkalmas kapocs nélkül. Mivel nem fogy a tűzőkapocs több helyen is összefoghatjuk a lapokat. Működési elve roppant egyszerű: először a papírt átlyukasztja, majd az így keletkező nyelvet egy másik résen áthúzva rögzíti azokat. Soha többé nem kell tűzőkapcsot vásárolni A tűzőgép mindig használatra kész Fűzési kapacitása ma..
5,990 5,290
Nettó ár: 4,165 Ft
1 vélemény alapján.
-12%
Asztali tűzőgép kapocs nélkül - Kék - 10 lap - Plus Japan
Asztali tűzőgép kapocs nélkül - 10 lap tűzésére - Kék Abban az esetben, ha nincs szükség sok lap összefűzésére, jó megoldás az asztali kapocs nélküli tűzőgép. A tűzőgép a különleges mechanika révén tűzőkapocs nélkül fogja össze a lapokat. Max 10 lap összefogására alkalmas kapocs nélkül. Mivel nem fogy a tűzőkapocs több helyen is összefoghatjuk a lapokat. Működési elve roppant egyszerű: először a papírt átlyukasztja, majd az így keletkező nyelvet egy másik résen áthúzva rögzíti azokat. Soha többé nem kell tűzőkapcsot vásárolni A tűzőgép mindig használatra kész Fűzési kapacitása max..
5,990 5,290
Nettó ár: 4,165 Ft
1 vélemény alapján.
-12%
Kapocs nélküli tűzőgép - Fehér - 5 lap - Plus Japan
Tűzőgép kapocs nélkül - 5 lap tűzésére - Fehér Abban az esetben, ha nincs szükség sok lap összefűzésére, jó megoldás a kapocs nélküli tűzőgép. Mivel nem fogy a tűzőkapocs több helyen is összefoghatjuk a lapokat. A tűzőgép egy speciális mechanika révén tűzőkapocs nélkül fogja össze a lapokat és 5 lap összefogására alkalmas kapocs nélkül. Működési elve meglepően egyszerű: először a papírt átlyukasztja, majd az így keletkező nyelvet egy másik résen áthúzva rögzíti azokat. Soha többé nem kell tűzőkapcsot vásárolni A tűzőgép mindig használatra kész Fűzési kapacitása max. 5 lap 80 gr. p..
3,390 2,990
Nettó ár: 2,354 Ft
1 vélemény alapján.
-12%
Kapocs nélküli tűzőgép - Fekete - 5 lap - Plus Japan
Tűzőgép kapocs nélkül - 5 lap tűzésére - Fekete Abban az esetben, ha nincs szükség sok lap összefűzésére, jó megoldás a kapocs nélküli tűzőgép. Mivel nem fogy a fém kapocs több helyen is összefoghatjuk a lapokat. A tűzőgép egy sajátos mechanika révén tűzőkapocs nélkül fogja össze a lapokat és 5 lap összefogására alkalmas kapocs nélkül. Működési elve meglepően egyszerű: először a papírt átlyukasztja, majd az így keletkező nyelvet egy másik résen áthúzva rögzíti azokat. Soha többé nem kell tűzőkapcsot vásárolni A tűzőgép mindig használatra kész Fűzési kapacitása max. 5 lap 80 gr. pa..
3,390 2,990
Nettó ár: 2,354 Ft
1 vélemény alapján.
-12%
Kapocs nélküli tűzőgép - Pink - 5 lap - Plus Japan
Tűzőgép kapocs nélkül - 5 lap tűzésére - Rózsaszín Abban az esetben, ha nincs szükség sok lap összefűzésére, jó megoldás a kapocs nélküli tűzőgép. A tűzőgép egy speciális mechanika révén tűzőkapocs nélkül fogja össze a lapokat. Max. 5 lap összefogására alkalmas kapocs nélkül. Mivel nem fogy a tűzőkapocs több helyen is összefoghatjuk a lapokat. Működési elve roppant egyszerű: először a papírt átlyukasztja, majd az így keletkező nyelvet egy másik résen áthúzva rögzíti azokat. Soha többé nem kell tűzőkapcsot vásárolni A tűzőgép mindig használatra kész Fűzési kapacitása max. 5 la..
3,390 2,990
Nettó ár: 2,354 Ft
1 vélemény alapján.
-10%
Olló titánium bevonatos prémium minőség - FitCut - 30 év garancia - Plus Japan
FitCut Curve - 17,5 cm prémium olló 30 év garanciával A japánok újra feltalálták az ollót. Az új fejlesztésű FitCut Curve Prémium olló lényege a Bernoulli ív. Az ollóknál a vágás ideális szöge 30 fok. A két titánium bevonatos ívelt penge bármilyen nyitásnál zárásnál 30 fokos szöget képez. Ezért az olló teljes hossza ideális vágást tesz lehetővé. A hagyományos ollókhoz képest a vágás során háromszor kevesebb erőkifejtés szükséges. Az olló hossza: 175 mm A vágásra használható rész: 65 mm Titánium bevonat Vízálló, rozsdaálló és tapadásmentes penge Háromszor kevesebb erőkifejtésre..
2,990 2,690
Nettó ár: 2,118 Ft
1 vélemény alapján.
-10%
Plus Japan FitCut Curve olló - 175 mm hosszú - 20 év garancia
FitCut Curve univerzális olló Úgy tűnik Japánban újra feltalálták az ollót. A legújabb fejlesztés eredménye az extra éles penge ami optimális 30 fokos szögben áll minden vágási pozicióban. A pengék íve a Bernoulli ívet követik, amely mindig megtartja a 30 fokos pengenyitási szöget az olló tövétől a vágóél végéig. Különösen hatásos görbék és összetett alakzatok kivágására. Ráadásul a vágás háromszor könnyebb a hagyományos ollókhoz viszonyítva. Az olló hossza: 175 mm A vágásra használható rész: 65 mm Biztonságos lekerekített csúcs Háromszor kevesebb erőkifejtésre van szükség 500..
1,490 1,339
Nettó ár: 1,054 Ft
1 vélemény alapján.
-10%
Prémium minőségű olló titán bevonattal FitCut Curve 30 év garancia Plus Japan
FitCut Curve - 175 mm prémium olló 30 év garanciával A japánban újraértelmezték az ollót. Az innovatív FitCut Curve Prémium minőségű olló újítása a Bernoulli ív. Egy ollónál a vágás ideális szöge 30 fok. A két extra éles titán bevonatos ívelt penge bármilyen nyitásnál zárásnál 30 fokos szöget zár be. A hagyományos ollókhoz képest háromszor kevesebb erőkifejtés szükséges a vágáshoz. Ezért az olló teljes hossza ideális vágást tesz lehetővé. Az olló hossza: 175 mm A vágásra alkalmas rész: 65 mm Titánium bevonat - tapadásmentes penge Vízálló, rozsdaálló és mosható Háromszor kevese..
2,990 2,690
Nettó ár: 2,118 Ft
1 vélemény alapján.
-12%
Tűzőgép kapocs nélküli - Kék - 5 lap - Plus Japan
Tűzőgép kapocs nélkül - 5 lap tűzésére - Kék Abban az esetben, ha nincs szükség sok lap összefűzésére, jó megoldás a kapocs nélküli tűzőgép. A tűzőgép egy speciális mechanika révén tűzőkapocs nélkül fogja össze a lapokat és 5 lap összefogására alkalmas kapocs nélkül. Mivel nem fogy a tűzőkapocs több helyen is összefoghatjuk a lapokat. Működési elve roppant egyszerű: először a papírt átlyukasztja, majd az így keletkező nyelvet egy másik résen áthúzva rögzíti azokat. Soha többé nem kell tűzőkapcsot vásárolni A tűzőgép mindig használatra kész Fűzési kapacitása max. 5 lap 80 gr. papír..
3,390 2,990
Nettó ár: 2,354 Ft
1 vélemény alapján.
-12%
Tűzőgép kapocs nélküli - Sárga - 5 lap - Plus Japan
Tűzőgép kapocs nélkül - 5 lap tűzésére - Sárga Abban az esetben, ha nincs szükség sok lap összefűzésére, jó megoldás a kapocs nélküli tűzőgép. A tűzőgép egy speciális mechanika révén tűzőkapocs nélkül fogja össze a lapokat és 5 lap összefogására alkalmas kapocs nélkül. Mivel nem fogy a tűzőkapocs több helyen is összefoghatjuk a lapokat. Működési elve roppant egyszerű: először a papírt átlyukasztja, majd az így keletkező nyelvet egy másik résen áthúzva rögzíti azokat. Soha többé nem kell tűzőkapcsot vásárolni A tűzőgép mindig használatra kész Fűzési kapacitása max. 5 lap 80 gr. pap..
3,390 2,990
Nettó ár: 2,354 Ft
1 vélemény alapján.
-12%
Tűzőgép kapocs nélküli - Világos zöld - 5 lap - Plus Japan
Tűzőgép kapocs nélkül - 5 lap tűzésére - Világos zöld Abban az esetben, ha nincs szükség sok lap összefűzésére, jó megoldás a kapocs nélküli tűzőgép. A tűzőgép egy speciális mechanika révén tűzőkapocs nélkül fogja össze a lapokat. Max. 5 lap összefogására alkalmas kapocs nélkül. Mivel nem fogy a tűzőkapocs több helyen is összefoghatjuk a lapokat. Működési elve roppant egyszerű: először a papírt átlyukasztja, majd az így keletkező nyelvet egy másik résen áthúzva rögzíti azokat. Soha többé nem kell tűzőkapcsot vásárolni A tűzőgép mindig használatra kész Fűzési kapacitása max. 5..
3,390 2,990
Nettó ár: 2,354 Ft
1 vélemény alapján.
-9%
Helytakarékos iratrendező mappa Plus Japan Zero Max pink
PLUS JAPAN szabályozható gerincvastagságú iratrendező mappa - Pink A helytakarékos iratrendező szélessége együtt növekszik a tartalmával. A gerinc szélessége szabályozható, annak megfelelően, hogy mennyi lapot tartalmaz az iratrendező. A ZERO-MAX iratrendező keskeny vagy széles, úgy ahogy szeretnéd. Az innovatív megoldás helyszűke esetén, akár irodában vagy otthon. Egy iratrendezőbe maximum 800 lap fűzhető le 80 grammos papír esetén. Minden átlagos iratrendező szélessége adott: 5 vagy 8 cm. Akkor is ha csak néhány lapot tartalmaz. A ZERO MAX iratrendezők rengeteg helyet takarít..
769 699
Nettó ár: 550 Ft
1 vélemény alapján.
-9%
Iratrendező Plus Japan Zero Max 10 cm széles méretezhető bézs
PLUS JAPAN méretezhető iratrendező mappa - Bézs A hagyományos iratrendező modern és inovatív alternatívája, akár 800 lap is lefűzhető 80 grammos papír esetén. A gerinc szélessége változtatható, annak megfelelően, hogy mennyi lapot tartalmaz az iratrendező. A tökéletes megoldás helyszűke esetén, akár irodában akár otthon. A helytakarékos iratrendező szélessége együtt növekszik a tartalmával. A ZERO-MAX iratrendező mappa keskeny vagy széles, ahogy szeretnéd. Minden átlagos iratrendező szélessége adott: 5 vagy 8 cm. Akkor is ha csak néhány lapot tartalmaz. A ZERO MAX iratrendezők rengeteg h..
769 699
Nettó ár: 550 Ft
1 vélemény alapján.
-9%
Iratrendező Zero Max Plus szürke változtatható gerincvastagsággal
PLUS JAPAN méretezhető iratrendező mappa - Szürke A hagyományos iratrendező modern és inovatív alternatívája, akár 800 lap is lefűzhető 80 grammos papír esetén. A ZERO-MAX iratrendező mappa keskeny vagy széles, ahogy szeretnéd. A tökéletes megoldás helyszűke esetén, akár irodában akár otthon. A helytakarékos iratrendező szélessége együtt növekszik a tartalmával. A gerinc szélessége változtatható, annak megfelelően, hogy mennyi lapot tartalmaz az iratrendező. Minden átlagos iratrendező szélessége adott: 5 vagy 8 cm. Akkor is ha csak néhány lapot tartalmaz. A ZERO MAX iratrendezők rengeteg..
769 699
Nettó ár: 550 Ft
1 vélemény alapján.
-9%
Plus Japan Zero Max méretezhető iratrendező mappa zöld
PLUS JAPAN méretezhető iratrendező mappa - Zöld Az innovatív megoldás helyszűke esetén, akár irodában vagy otthon. A helytakarékos iratrendező szélessége együtt növekszik a tartalmával. A gerinc szélessége változtatható, annak megfelelően, hogy mennyi lapot tartalmaz az iratrendező. A ZERO-MAX iratrendező keskeny vagy széles, úgy ahogy szeretnéd. Egy iratrendezőbe maximum 800 lap fűzhető le 80 grammos papír esetén. Minden átlagos iratrendező szélessége adott: 5 vagy 8 cm. Akkor is ha csak néhány lapot tartalmaz. A ZERO MAX iratrendezők rengeteg helyet takarítanak meg számodra. Az iratren..
769 699
Nettó ár: 550 Ft
1 vélemény alapján.
-9%
Zero Max iratrendező mappa kék állítható gerincvastagsággal Plus Japan
PLUS JAPAN méretezhető iratrendező mappa - Kék ZERO-MAX iratrendező mappa keskeny vagy széles, ahogy szeretnéd. A tökéletes megoldás helyszűke esetén, akár irodában akár otthon. A helytakarékos iratrendező szélessége együtt növekszik a tartalmával. A gerinc szélessége változtatható, annak megfelelően, hogy mennyi lapot tartalmaz az iratrendező. Egy iratrendezőbe maximum 800 lap fűzhető le 80 grammos papír esetén. Minden átlagos iratrendező szélessége adott: 5 vagy 8 cm. Akkor is ha csak néhány lapot tartalmaz. A ZERO MAX iratrendezők rengeteg helyet takarítanak meg számodra. Az iratrende..
769 699
Nettó ár: 550 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020