Menu
Kategóriák

Primo filctollak

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Primo filctoll készlet 12 darabos - Kimosható
Primo vízzel lemosható filctoll készlet 12 színű Kiváló minőségű vízbázisú, kimosható színes filctoll készlet rajzoláshoz és színezéshez. A filctollak mindig a gyerekek kedvenc rajzeszközei közé tartoztak az élénk, erőteljes színek miatt. Sokan tapasztalták már, hogy a filctoll kényes és kupak nélkül nagyon hamar beszárad. A Primo filctollak különlegessége, hogy 3 napig nem szárad be ha elfelejtjük a kupakot rátenni. Vonalvastagság: 1 mm A csúcs vastagsága: 2,5 mm 12 különböző intenzív szín Finom munkához ajánlott Ruhából kimosható, kézről lemosható Hosszú élettartam 3 nap..
429 Ft
Nettó ár: 338 Ft
1 vélemény alapján.
Primo filctoll készlet 24 darabos - Kimosható
Primo vízzel lemosható filctoll készlet 24 színű Kiváló minőségű vízbázisú, kimosható színes filctoll készlet rajzoláshoz és színezéshez. A filctollak mindig a gyerekek kedvenc rajzeszközei közé tartoztak az élénk, erőteljes színek miatt. Sokan tapasztalták már, hogy a filctoll kényes és kupak nélkül nagyon hamar beszárad. A Primo filctollak különlegessége, hogy 3 napig nem szárad be ha elfelejtjük a kupakot rátenni. Vonalvastagság: 1 mm A csúcs vastagsága: 2,5 mm 24 különböző intenzív szín Finom munkához ajánlott Ruhából kimosható, kézről lemosható Hosszú élettartam 3 nap..
869 Ft
Nettó ár: 684 Ft
1 vélemény alapján.
Primo Jumbo vastag filctoll készlet 12 színű - Kimosható
Vastag filctoll 12 darabos készletben - Primo Jumbo Vastag filctoll 12 darabos készletben, színezéshez és rajzoláshoz. A különleges hegy kialakításnak köszönhető, hogy vékony és vastag vonalakat is rajzolhatunkés vagy akár nagy felületeket is színezhetünk. Erőteljes, intenzív színek, hosszú élettartam és gyors száradás jellemzi. A vékony vonalak rajzolásához tartsuk a filctollat függőleges helyzetben. A vastag vonalakhoz és nagy felület színezéséhez döntsük meg a filctollat 45 fokos szögben. Csúcs átmérője: 7,6 mm Ruhából kimosható, kézről lemosható Vékony és vastag vonalat is raj..
819 Ft
Nettó ár: 645 Ft
1 vélemény alapján.
Primo Jumbo vastag filctoll készlet 24 színű - Kimosható
Vastag filctoll 24 darabos készletben - Primo Jumbo Vastag filctoll 24 darabos készletben, színezéshez és rajzoláshoz. A különleges hegy kialakításnak köszönhető, hogy vékony és vastag vonalakat is rajzolhatunkés vagy akár nagy felületeket is színezhetünk. Erőteljes, intenzív színek, hosszú élettartam és gyors száradás jellemzi. A vékony vonalak rajzolásához tartsuk a filctollat függőleges helyzetben. A vastag vonalakhoz és nagy felület színezéséhez döntsük meg a filctollat 45 fokos szögben. Csúcs átmérője: 7,6 mm Ruhából kimosható, kézről lemosható Vékony és vastag vonalat is raj..
1,790 Ft
Nettó ár: 1,409 Ft
1 vélemény alapján.
Primo kétvégű filctoll 10 színű készlet kimosható
Kétvégű filctoll készlet 10 darabos mosható filctoll Primo​ Vízbázisú magas pigment tartalmú festékkel töltött kétvégű filctoll készlet ragyogó színekben. Az egyik végén vékony (2 mm) a másik végén vastag (4,6 mm) csúcs biztosítja, hogy rajzolni és festeni is lehessen vele. Rendeltetés szerű használat mellett nem áztatja el a papírt, élettartama hosszú. Színek: fekete, kék, piros, sárga, barna, zöld, narancs, lila, rózsaszín, világos kék. A vékony oldalával húzható vonalvastagság: 2 mm A vastag oldalával húzható vonal vastagsága: max. 4,6 mm Légáteresztó kupak Stabil, rögzített ..
829 Ft
Nettó ár: 653 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020