Menu
Kategóriák

Primo tempera festék

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Primo kék tempera festék 500 ml műanyag flakonban - 500 Ultramarin
Primo kék tempera festék - 500 ml PET palackban Ultramarin kék tempera festék 500 ml műanyag tégelyes. Használatba vétel előtt csavarjuk le az adagoló kupakot és távolítsuk el a belső dugót. A tempera festék egyenletesen fed, keverhetősége kiváló más gyártású temperákkal is. A Primo tempera festék szükség esetén vízzel hígítható. A folyékony szappanhoz hasonlóan adagolható. Szín: kék Színkód: 500 Kiszerelés: 500 ml Márka: Primo Gyártó: CMP Morocolor, Olaszország Egy palack 500 ml tempera festéket tartalmaz. A címkén jelölve van a tempera festék színe és színkódja. Bármily..
790 Ft
Nettó ár: 622 Ft
2 vélemény alapján.
Primo tempera festék türkiz 560 palackos - 500 ml
Primo türkiz zöld tempera festék - 500 ml palackban Türkiz tempera festék 500 ml műanyag tégelyes. Használatba vétel előtt csavarjuk le az adagoló kupakot és távolítsuk el a belső dugót. A tempera festék egyenletesen fed, keverhetősége kiváló más gyártású temperákkal is. A Primo tempera festék szükség esetén vízzel hígítható. A folyékony szappanhoz hasonlóan adagolható. Szín: türkiz zöld Színkód: 560 Kiszerelés: 500 ml Márka: Primo Gyártó: CMP Morocolor, Olaszország Egy palack 500 ml tempera festéket tartalmaz. A címkén jelölve van a tempera festék színe és színkódja. Bár..
790 Ft
Nettó ár: 622 Ft
2 vélemény alapján.
Primo világos barna tempera festék 500 ml műanyag flakonban - 730 Sienna
Primo világos barna tempera festék - Vízzel hígítható festék Világos barna tempera festék 500 ml műanyag flakonokban. A tempera festék egyenletesen fed, keverhetősége kiváló más gyártású temperákkal is. A tempera festék vízzel hígítható. A tempera festék adagolása kiváló a flakonból, hasonlóan mint a folyékony szappan. Szín: világos barna Színkód: 730 Kiszerelés: 500 ml Márka: Primo Gyártó: CMP Morocolor, Olaszország Egy flakon 500 ml tempera festéket tartalmaz. A címkén jelölve van a tempera festék színe és kódja. Bármilyen felületre alkalmas. A temperával festhetünk ecs..
790 Ft
Nettó ár: 622 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2019