Menu
Kategóriák

Primo viaszkréta

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Marok méhviasz zsírkréta kicsiknek 6 darabos készlet - Primo
Primo háromszög alakú viaszkréta kicsiknek, marokra fogható 6 db-os készlet Méhviaszból készült, biztonságosan használható, háromszög alakú viaszkréta készlet otthoni, iskolai és óvodai használatra 6 darabos kiszerelésben. A zsírkréta kicsiknek kifejezetten ajánlott. a színek nagyon intenzívek rendkívül tartós ütéssel, leejtéssel szemben ellenálló a színek egymással jól keverhetők kiválóan siklik a papíron egyenletesen fed nem kenődik el a kézen vagy a papíron A magas pigment tartalom miatt a színezés és rajzolás során a zsírkréta jól fedi a színezett területet. A zsí..
1,169 Ft
Nettó ár: 920 Ft
1 vélemény alapján.
Méhviasz zsírkréta kicsiknek marokra fogható 12 darabos készlet - Primo
Primo háromszögletű viaszkréta kicsiknek, marokra fogható 12 db-os készlet Méhviaszból készült, biztonságosan használható, háromszög alakú viaszkréta készlet otthoni, iskolai és óvodai használatra 12 darabos kiszerelésben. Arany és ezüst színt is tartalmaz. A zsírkréta kicsiknek kifejezetten ajánlott. a színek nagyon intenzívek rendkívül tartós ütéssel, leejtéssel szemben ellenálló a színek egymással jól keverhetők kiválóan siklik a papíron egyenletesen fed nem kenődik el a kézen vagy a papíron A magas pigment tartalom miatt a színezés és rajzolás során a zsírkréta jó..
2,149 Ft
Nettó ár: 1,692 Ft
1 vélemény alapján.
Primo vízzel keverhető méhviasz zsírkréta fémdobozos gumis fogóval 10 darabos készlet
Fémdobozos viaszkréta vízoldható 10 db-os készlet - Primo Méhviaszból készült, vízben oldódó viaszkréta készlet otthoni, iskolai és óvodai használatra 10 darabos kiszerelésben. A készlet egy parányi műanyag szerszámot is tartalmaz. A zsírkréta kicsiknek kifejezetten ajánlott. Mindegyik zsírkréta egy műanyag házban van beépítve és gumis fogórésszel van ellátva. Ahogy fogy a zsírkréta, egy kitolható szerkezet utántölti a tokban levő darabot. Így nem rövidül a kréta a használat során a hossza állandó marad. Érdemes megtartani az ötletes szerkezeteket és a fém dobozt, mert újra tölthető másik v..
1,090 Ft
Nettó ár: 858 Ft
1 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020