Menu
Kategóriák

Színes ceruza készlet - Színes ceruzák

Színes ceruza készlet - Színes ceruzák

Színes ceruza készlet

Faber Castell Grip 2001 grafit ceruza készlet

A színes ceruza készlet az iskolában és óvodában is, szinte minden osztályban és csoportban kötelező. Néha tapasztaljuk, hogy a hagyományos színes ceruzák bele hegyezéskor könnyen törik, színük, pedig nem elégé intenzív. A Faber Castell színes ceruza készlet és a Lyra színes ceruza széles körben ismert, a művészek is használják, hiszen kiváló minőségük mellé nagyon szép színek társulnak. A ceruzákhoz használt fa foglalat nem túl kemény és nem túl puha, így a ceruzák hegyezése könnyű, úgy, hogy hegyezéskor a ceruzabél megfelelő biztonságban van. A ceruzabél keménysége is pont megfelelő és a magas pigment tartalomnak köszönhetően gyönyörű színeket eredményez. Ha biztonságban akarod tudni a színes ceruzáidat, akkor válassz fémdobozos készletet, amiben a színes ceruzák egy fém dobozban vannak, így nem kell félned, hogy bármikor is baleset érné a kedvenc színes ceruzáidat. A színes ceruza márkák közül egy Faber Castell ceruza készlet mindig jó választás.

Színes ceruzákSv kötésnek köszönhetően nem törik a ceruzabél

A színes ceruza a legalapvetőbb iskolaszerek, közé tartozik. Már a kisebb gyerekek is nagy biztonsággal használják, mivel a színezés és a rajzolás egyszerű és látványos a rajzkészlet segítségével. Az iskolában rajzórához a jó minőségű színes ceruza is fontos kellék, hogy a rajzok szép kidolgozásúak legyenek. A Faber Castell ceruza és a Staedtler színes ceruza a gyártók által alkalmazott SV technológiának köszönhetően sokkal jobban bírja a strapát, a ceruzahegy nem törik el a fa foglalatban, és a hegyezése is könnyebb. A Lyra ceruza és a Faber Castell színes ceruza külső vízbázisú bevonata teljes egészében környezetbarát, és a fa foglalat is fenntartható erdőgazdálkodásból származik.. A Ico Süni iskolaszerek a kedvelt taneszközök közé tartoznak a gyerekek körében. Az Ico Süni 12db-os színes ceruza készlet tökéletes választás az iskolás gyerekek számára, hiszen az összes nélkülözhetetlen színt tartalmazzák, melyekre a rajzórák alatt szükség lehet.

Vastag színes ceruza

Ha magasabb szintre szeretnéd emelni a művészi képességedet, akkor válassz hozzá megfelelő eszközöket is! A vastag színes ceruza igen kényelmes tartást biztosít a használat során, ráadásul a bennük lévő színes ceruzabél is vastagabb az átlagnál, még a grafitceruza esetén is. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően színezhetsz velük hosszú időn át, nem fárad el a kezed, a benne levő vastagabb ceruzabél meg biztosan sokáig bírni fogja. Sokan kedvelik a vastag színes ceruzákat, mivel a nagyobb átmérő miatt még a gyerek kezek is biztosan tartják és használják őket. A vastag ceruza esetében is jobb, ha az háromszög alakú.

Háromszög alakú színes ceruzaHáromszög alakú színes ceruza készlet Maped Faber Castell Lyra

A pedagógusok is a háromszög alakú ceruzát ajánlják, amely a helyes ceruza fogásra készteti a gyereket. Érdemes a háromszög alakú színes ceruza választását megfontolni, hiszen a három oldalra automatikusan felfekszenek az ujjak, így stabilabb tartást biztosítva. Ha a gyermek még nem tanulta meg a helyes háromujjas ceruzafogást, akkor érdemes a vastagabb háromszögletű színes ceruzákat választani, majd utána jöhet a vékonyabb változat. A háromszög alakú színes ceruzák segítségével rá lehet nevelni a kezet és így az ujjakat, hogy jól fogják meg a ceruzát. Próbáld ki és meglátod, hogy a háromszög alakú ceruzákkal sokkal könnyebb a rajzolás, mint azt eddig gondoltad. A Faber Castell Grip színes ceruzák a kényelmes fogásuk miatt lettek méltán kedveltek, köszönhetően a háromszög alakú kialakításnak, és a csúszásgátló felületnek. A legjobb színes ceruza a háromszög alakú ceruza. Nézzük meg a Herlitz színes ceruza választékát nagy valószínűséggel, megtaláljuk, azt amit keresünk.

Akvarell hatású színes ceruzák

Különleges alkotások elkészítésére nyújt lehetőséget a Faber Castell akvarell ceruza készlet, ami amellett, hogy rendkívül intenzív színű ceruzákat tartalmaz, egy új lehetőséget is tartogat a gyerekek számára. Az akvarell ceruza hegyét olyan színes anyag alkotja, ami vízben oldódik, így a rajzolás után egy nedves ecsettel a mű egyszerűen festménnyé alakítható, ráadásul a legtöbb textiliából egyszerűen kimosható. Az akvarell hatású színes ceruzák által fantáziadús, extra színes rajzokat készíthetünk. Készíts egy szép rajzot ezekkel az élénk színű ceruzákkal, és ha kész vagy, akkor az alkotásból varázsolj egy akvarell képet, egy ecset és némi víz segítségével. Nagy segítség lehet egy grafit ceruza.

Kétvégű színes ceruzákKétvégű dupla színes ceruza készlet Maped Duo Faber Castell Lyra Crayola

Néhány gyártó, mint a Maped, a Lyra, a Herlitz vagy a Crayola egy zseniális ötlettel megduplázza a színes ceruza készletben található színek számát anélkül, hogy ceruzából többet tennének bele. Ezt az ötletes húzást a kétvégű színes ceruzák legyártásával hozták létre. Így minden színes ceruza két különböző színű ceruzabelet kapott, így az egyik végével az egyik színt használhatjuk, míg a másik végével egy másikat. Természetesen ez nem mehet a minőség rovására. A Crayola színes ceruza hátránya a henger alakú test, míg a Maped színes ceruza készlet ár érték aránya kiváló.

Progresso színes ceruzaProgresso famentes pasztell ceruza színes ceruza 12 6 darabos készlet

A cseh Koh-I-Noor által gyártott Progresso ceruza kiváló a színvonalas alkotásokhoz. A 6-, 12- vagy 24 színű, famentes színes ceruza tökéletesen használható nedves és száraz eljárással egyaránt. A Koh-I-Noor ceruza színei egymással nagyon jól keverhetők. Kiváló hegyezhetőség és kényelmes fogás jellemzi, a gyermekek eszményi alkotásokat készíthetnek vele. A kiváló minőségű Progresso színes ceruza famentes, lakkozott felülettel rendelkezik, így a ceruza teljes egészében tömör pasztellből áll. A pasztellceruza készlet kitűnő nagyobb felületek satírozásához.

Címkék: színes ceruza készlet, színes ceruzák, Faber Castell színes ceruza készletLyra színes ceruzaszínes ceruza márkákFaber Castell ceruza készletszínes ceruzarajzkészletjó minőségű színes ceruzaFaber Castell ceruzaStaedtler színes ceruzaLyra ceruzaFaber Castell színes ceruzaIco Süni12db-os színes ceruza készletvastag színes ceruzavastag ceruzaháromszög alakú színes ceruzaFaber Castell Grip színes ceruzáklegjobb színes ceruzaHerlitz színes ceruzaFaber Castell akvarell ceruza készletakvarell ceruzaakvarell hatású színes ceruzákgrafit ceruzagrafitceruzaMaped, Herlitzszínes ceruza készlet árCrayola színes ceruzaProgresso ceruzafamentes színes ceruzaKoh-I-Noor ceruzaProgresso színes ceruzapasztellceruza készlet

Flickr  Facebook  Twitter  Blogger  Linkedin  Pinterest  Tumblr  Youtube

 
 

Új termékek
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020