Menu
Kategóriák

Wts

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Fotóalbum 50 darabos  9 x 13 cm fotók részére
Fotóalbum 9 cm x 13 cm fényképek részére 50 db fotó, fénykép tárolására és bemutatására alkalmas fotóalbum. Praktikus egymásra símuló hajtogatós tasakokban tarthatók a fotók, ezért a hagyományos fényképalbumoknál kevesebb helyet foglal. A fotóalbum kinyitva 29.5 cm x 31 cm, összecsukva 29.5 cm x 14 cm helyet foglal 3 cm vastagság mellett. ..
349 Ft
Nettó ár: 275 Ft
2 vélemény alapján.
Fotóalbum, 50 darabos, tasakos  9 x 13 cm fotók részére
Fotóalbum 9 cm x 13 cm fényképek részére - Fényképalbum 50 db fotó, fénykép tárolására és bemutatására alkalmas fotóalbum. Praktikus egymásra símuló hajtogatós tasakokban tarthatók a fotók, ezért a hagyományos fényképalbumoknál lényegesen kevesebb helyet foglal. A fotóalbum kinyitva 29.5 cm x 31 cm, összecsukva 29.5 cm x 14 cm helyet foglal 3 cm vastagság mellett. ..
349 Ft
Nettó ár: 275 Ft
2 vélemény alapján.
Fotóalbum, 9 x 13 cm, 50 darab fotó részére - Fényképalbum
Fényképalbum 9 cm x 13 cm fényképek részére - Fotóalbum 50 db fotó, fénykép tárolására és bemutatására alkalmas fotóalbum. Praktikus egymásra símuló hajtogatós tasakokban tarthatók a fotók, ezért a hagyományos fényképalbumoknál kevesebb helyet foglal. A fotóalbum kinyitva 29.5 cm x 31 cm, összecsukva 29.5 cm x 14 cm helyet foglal 3 cm vastagság mellett. ..
349 Ft
Nettó ár: 275 Ft
2 vélemény alapján.
Fotóalbum, tasakos, 50 darabos  9 x 13 cm fotók részére
Fotóalbum, fényképalbum 9 cm x 13 cm fényképek részére 50 db fotó, fénykép tárolására és bemutatására alkalmas fotóalbum. Praktikus egymásra símuló hajtogatós tasakokban tarthatók a fotók, ezért a hagyományos fotóalbumoknál kevesebb helyet foglal. A fotóalbum kinyitva 29.5 cm x 31 cm, összecsukva 29.5 cm x 14 cm helyet foglal 3 cm vastagság mellett. ..
349 Ft
Nettó ár: 275 Ft
2 vélemény alapján.
Grafitceruza Technograph - Grafit ceruzák kategóriában
Grafitceruza Kiváló minőségű, cédrusfából készült zöld színű, hatszögletű grafitceruza, különböző keménységben: 4H, 3H, 2H, H, B, 2B, 3B, 4B, 5B, 6B Technograph - Grafitceruza Vonalkód: 5998610129011 ..
29 Ft
Nettó ár: 23 Ft
3 vélemény alapján.
Gravírozható elegáns 2 darabos tollkészlet díszdobozban - Golyóstoll és töltőtoll - Banker
Elegáns gravírozható tollkészlet díszdobozban - Banker Két darabos toll készlet díszdobozban. A tollkészlet egy golyóstollat és egy töltőtollat tartalmaz. A golyóstollban levő betét szabványos (Px ípusú) és cserélhető. A töltőtoll iridium tollheggyel rendelkezik és szabványos tintapatronnal működik. Mindkét toll anyaga fém és kiválóan gravírozható. ..
2,290 Ft
Nettó ár: 1,803 Ft
1 vélemény alapján.
Gravírozható elegáns 2 darabos tollkészlet díszdobozban - Golyóstoll és töltőtoll - Small Banker
Gravírozható elegáns 2 darabos tollkészlet díszdobozban - Golyóstoll és töltőtoll - Small Banker Elegáns gravírozható tollkészlet. A tollkészlet egy golyóstollat és egy töltőtollat tartalmaz. A golyóstollban levő betét szabványos (Px ípusú) és cserélhető. A töltőtoll iridium tollheggyel rendelkezik és szabványos tintapatronnal működik. Mindkét toll fém és gravírozható. Kék és fekete színben áll rendelkezésre. ..
1,690 Ft
Nettó ár: 1,331 Ft
2 vélemény alapján.
Gravírozható két darabos kubai szivar alakú tollkészlet díszdobozban - Golyóstoll és töltőtoll - Smoke
Kubai szivar alakú gravírozható tollkészlet díszdobozban - Smoke Két darabos toll készlet díszdobozban. A tollak alakja a kubai szivarra emlékeztet. A tollkészlet egy golyóstollat és egy töltőtollat tartalmaz. A díszdobozban levő papír forgács csak dekoráció. A golyóstollban levő betét szabványos (Px ípusú) és cserélhető. A töltőtoll iridium tollheggyel rendelkezik és szabványos tintapatronnal működik. Mindkét toll anyaga fém és kiválóan gravírozható. ..
2,390 Ft
Nettó ár: 1,882 Ft
3 vélemény alapján.
Háromszög alakú grafitceruza Triangulo HB - Grafit ceruzák kategóriában
Háromszög alakú grafitceruza Cédrusfából készült kiválóan hegyezhető háromszög alakú grafit ceruza többféle színben. Színek: Piros, Világos kék, Világos zöld, Sárga Keménysége HB (közepes). A háromszög alakú ceruza test kiváló fogást biztosít mindenki számára de főleg a kisebb gyerekek élvezik igazán a hasznát. 313HB - Háromszög alakú grafit ceruza ..
32 Ft
Nettó ár: 25 Ft
2 vélemény alapján.
Háromszög alakú grafitceruza Triangulo Rainbow 313HB - Grafit ceruzák kategóriában
Háromszög alakú grafitceruza Cédrusfából készült kiválóan hegyezhető háromszög alakú grafitceruza. Márványos, szívárványos festéssel. Keménysége HB (közepes). A háromszög alakú ceruza test kiváló fogást biztosít mindenki számára de főleg a kisebb gyerekek élvezik igazán a hasznát. 313HBM - Háromszög alakú grafitceruza ..
32 Ft
Nettó ár: 25 Ft
2 vélemény alapján.
Jumbó postairón - Piros-Kék ceruza - 2 db - Creative Jungle
Creative Jungle postairón vastag Vastag, mindkét végén hegyezett háromszög alakú piros-kék színes ceruza. Egy csomag 2 darabot tartalmaz. A postaírón soha nem hiányozhat egy első osztályos diák tolltartójából. háromszög kiképzése miatt ideális az írás tanulásához szín: egyik végén piros, a másik vége kék bélvastagság: 3 mm a ceruza hossza: 175 mm mindkét végén hegyezett könnyen hegyezhető A háromszög alakú ceruza test kiváló fogást biztosít mindenki számára de főleg a kisebb gyerekek veszik igazán a hasznát. A vastag háromszögletű kialakítása segíti a gyermekek finom mo..
199 Ft
Nettó ár: 157 Ft
1 vélemény alapján.
Körző iskolai kemény tokban
Körző Iskolai egyszerű körző kemény tokban kiegészítők nélkül, egy darab tartalék körző béllel. Kisiskolásoknak ideális választás. A kemény tok kiválóan védi a grafit belet és megvéd a véletlen balesetektől amit a tű hegye okozhat. A tok hátulján levő klipsz segítségével ingzsebbe golyóstoll szerűen rögzíthető. Kizárólag kék színben kapható. ..
249 Ft
Nettó ár: 196 Ft
2 vélemény alapján.
Körző iskolai tuskihúzóval
Tasakos iskolai körző A legolcsóbb körző fém fogaskerékkel. Forgatható szerkezet grafithegy és tuskihúzó váltással. ..
129 Ft
Nettó ár: 102 Ft
2 vélemény alapján.
Milan 036 postaírón vékony - Piros-Kék ceruza
Creative Jungle postairón Vékony, mindkét végén hegyezett háromszög alakú piros-kék színes ceruza. Fényes lakkozású háromszögletű ceruzatest megakadályozza a ceruza elgurulását. A postaírón soha nem hiányozhat egy első osztályos diák tolltartójából. háromszög kiképzése miatt ideális az írás tanulásához szín: egyik végén piros, a másik vége kék bélvastagság: 2 mm a ceruza hossza: 173 mm mindkét végén hegyezett könnyen hegyezhető A háromszög alakú ceruza test kiváló fogást biztosít mindenki számára de főleg a kisebb gyerekek veszik igazán a hasznát. A háromszögletű kialak..
89 Ft
Nettó ár: 70 Ft
1 vélemény alapján.
Postairón vékony - Piros-Kék ceruza - 2 db - Creative Jungle
Creative Jungle postairón Vékony, mindkét végén hegyezett háromszög alakú piros-kék színes ceruza. Egy csomag 2 darabot tartalmaz. A postaírón soha nem hiányozhat egy első osztályos diák tolltartójából. háromszög kiképzése miatt ideális az írás tanulásához szín: egyik végén piros, a másik vége kék bélvastagság: 2 mm a ceruza hossza: 174 mm mindkét végén hegyezett könnyen hegyezhető A háromszög alakú ceruza test kiváló fogást biztosít mindenki számára de főleg a kisebb gyerekek veszik igazán a hasznát. A háromszögletű kialakítása segíti a gyermekek finom motorikus képess..
69 Ft
Nettó ár: 54 Ft
1 vélemény alapján.
Tollkészlet Elegant - 2 darabos tollkészlet díszdobozban - Golyóstoll és töltőtoll
Elegáns 2 darabos tollkészlet díszdobozban - Elegant Két darabos tollkészlet díszdobozban. A tollkészlet egy golyóstollat és egy töltőtollat tartalmaz. A golyóstollban levő betét szabványos (Px ípusú) és cserélhető. A töltőtoll iridium tollheggyel rendelkezik és szabványos tintapatronnal működik. Fekete, kék és piros színben is kapható. ..
1,990 Ft
Nettó ár: 1,567 Ft
2 vélemény alapján.
Tollkészlet Harley - 2 darabos tollkészlet fémdobozban - Golyóstoll és töltőtoll
Golyóstoll és töltőtoll - Tollkészlet fémdobozban Elegáns gravírozható tollkészlet. A tollkészlet egy golyóstollat és egy töltőtollat tartalmaz. A golyóstollban levő betét szabványos (Px ípusú) és cserélhető. A töltőtoll iridium tollheggyel rendelkezik és szabványos tintapatronnal működik. Mindkét toll fém és gravírozható. Kék és fekete színben áll rendelkezésre. ..
2,490 Ft
Nettó ár: 1,961 Ft
1 vélemény alapján.
Tollkészlet New Age 2 darabos tollkészlet fémdobozban - Golyóstoll és töltőceruza
Tollkészlet New Age - 2 darabos tollkészlet fémdobozban - Golyóstoll és töltőceruza Két darabos tollkészlet fém díszdobozban. A tollkészlet egy golyóstollat és egy 0,5mm -es töltőceruzát tartalmaz. A golyóstollban levő betét szabványos (D1 típusú) mini betét és cserélhető. Fekete, pink és sárga színben is kapható. ..
1,490 Ft
Nettó ár: 1,173 Ft
2 vélemény alapján.
Tollkészlet Space - 2 darabos tollkészlet fémdobozban - Golyóstoll és töltőceruza
Tollkészlet Space - 2 darabos tollkészlet fémdobozban - Golyóstoll és töltőceruza Két darabos tollkészlet fém díszdobozban. A tollkészlet egy golyóstollat és egy 0,5mm -es töltőceruzát tartalmaz. A golyóstollban levő betét szabványos (PX típusú) nagytartályos betét és cserélhető. Fekete, kék, piros, zöld és sárga színben is kapható. ..
2,790 Ft
Nettó ár: 2,197 Ft
2 vélemény alapján.
Varázsceruza vagy csodaceruza - Színes ceruzák - Varázs ceruza
Varázsceruza - Csodaceruza A varázsceruza vagy csodaceruza hegye négy színből áll negyedenként. Rajzolás közben lassan elforgatva különbőző színekkel ír. Egy varázs ceruza négy szín: piros, kék, sárga és zöld ..
39 Ft
Nettó ár: 31 Ft
1 vélemény alapján.
Vastag postaírón - Koh-I-Noor 3423 Piros-Kék ceruza
Koh-I-Noor 3423 postairón vastag Vastag, mindkét végén hegyezett piros-kék színes ceruza. Magasfényű, lakkozott hatszögletű ceruzatest. A postaírón soha nem hiányozhat egy első osztályos diák tolltartójából. vastag kiképzése miatt ideális az írás tanulásához szín: egyik végén piros, a másik vége kék bélvastagság: 4 mm a ceruza hossza: 175 mm mindkét végén hegyezett könnyen hegyezhető A vastag ceruza test kiváló fogást biztosít mindenki számára de főleg a kisebb gyerekek veszik igazán a hasznát. A ceruzatest vastag kialakítása segíti a gyermekek finom motorikus..
219 Ft
Nettó ár: 172 Ft
1 vélemény alapján.
Fém golyóstoll - Omega - Legend - Elegáns gravírozható fém toll
Elegáns fém gravírozható toll Nagytartályos Px típusú betéttel szerelt gravírozható toll, fém golyóstoll. Színek: Fekete, kék Omega - Legend ..
299 Ft
Nettó ár: 235 Ft
2 vélemény alapján.
World Trade System Budapest irodaszer, papír írószer, iskolaszer és számológép webáruház és nagykereskedés 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 6 © 2020